O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 26 aprilie 2020 un combo cu cota de 5.10

O
onlinepariuri Postat 1 ani în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 26 aprilie 2020 un combo cu cota de 5.10Desi oferta este una destul de restransa am incercat sa formam un bilet interesant pentru astazi axandu-ne exclusiv pe meciurile din Belarus. Se joaca si in Nicaragua, Turkmenistan, Taiwan sau Tajikistan dar deocamdata acolo avem o mare de necunoscute.
Etapa cu numarul 6 din Belarus, Vysshaya Liga propune pentru astazi 3 meciuri interesante cu incepere de la ora 14:00 pentru aceste ntrei jocuri pe langa ponturile deja cunoscute am format si un bilet al zilei de 26 aprilie 2020, cu o cota totala de 5,1 care la o suma de 100 lei ofera un castig frumos.
Agentia pe care am ales-o sa jucam acest bilet iti dubleaza prima depunere pana la suma de 500 RON daca deschizi cont nou. Asadar pentru cei care aleg deschiderea unui cont nou propunerea noastra vine excelent pentru rularea sumei primite de agentie.
Am ales un prim pariu pe goluri si cota foarte buna la over 1.5 goluri in intalnirea dintre lider si lanterna rosie este excelenta pentru un bilet combo. Slutsk v Belshina over 1.5 goluri in meci. A doua alegere este de la meciul Zhodino v Rukh Brest unde se intalnesc cele mai bune aparari, totusi mizam pe goluri si cred ca se vor marca 2-3 goluri iar cota pentru acest tip de pariu este 1.66. Cea mai mare cota de 2.09 este de la meciul Isloch v Vitebsk unde mizam pe ambele marcheaza chiar daca nu s-a intamplat acest lucru in ultimele 4 intalniri directe cu Isloch gazda.

Iti recomandam sa mizezi pe acest biletul propus la casa de pariuri online de mai jos si benefiziezi asa cum spuneam si de dublarea primei depuneri.
a href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'h2buPariaza online BILETUL ZILEI 26-04-2020 - AICI/u/b/h2/a

Sa fie verde.

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %