O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 19 septembrie 2020, cota peste 92 si bonus pe bilet 28%

O
onlinepariuri Postat 1 ani în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 19 septembrie 2020, cota peste 92 si bonus pe bilet 28%Continuam seria biletelor din Septembrie si desi n-am prins nici unul pana acum am fost aproape de 2 ori. Acum am pregatit un bilet cu evenimente din campionatele puternice ale Europei, mizam pe cote mari si se pare ca am acaparat si un bonus de bilet de 28%, biletul l-am jucat online la o casa de pariuri cunoscuta pentru oferte foarte bune, dar hai sa vedem despre ce e vorba.
Meciuri din Premiere League si Championship campionatele puternice ale Angliei, meci din La Liga, Spania, meci din Ligue 1 si meciuri din Bundesliga Germaniei si meci din Bundesliga Austiei, cam de acolo provin propunerile noastre si cotele sunt destul de mari cuprinse intre 1.51 si 1.86 am mizat pe favorite si pe tipul de pariu marcheaza ambele.In imagine poti observa ca noi am mizat o suma mica pe acest bilet si speram sa iasa, daca te-a inspirat si pe tine il poti paria online, cotele si casa de pariuri unde am pariat o gasesti mai jos, unde ai si super oferta daca deschizi cont nou.

Pariaza online BILETUL ZILEI 19.09.2020 - AICIStatistica bilete Septembrie:
Nr Bilete propuse: 4
Nr Bilete la pariuri castigate: 0
Nr Bilete la pariuri pierdute: 3

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %