O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei azi 14.06.2021 de la EURO 2020

O
onlinepariuri Postat 4 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei azi 14.06.2021 de la EURO 2020Ieri am cam fost pe langa pronosticuri la EURO 2020 dar astazi speram ca alegerile de pariuri sa fie mai bune. Mizam tot pe 5 optiuni de pariuri in cele 3 meciuri ale zilei. Mizam pe un rezultat final, mizam pe cornere, mizam pe goluri, mizam si pe cartonase. Miza e 10 lei biletul a fost jucat online si castigul este unul foarte bun.
Dupa primele 2 zile de meciuri la EURO 2020 am avut parte de meciuri interesante, am vazut cum favoritele s-au impus, am avut si surprize si am fost aproape de o tragedie care cu profesionalism si interventie foarte rapida a fost evitata. Astazi se joaca in Scotia in Rusia si in Spania si avem 3 meciuri si 5 ponturi.
Scotia si Cehia se intalnesc de la 16:00 pe Hampden Park din Glasgow si ne asteptam la o partida pe care gazdele sa o domine mai ales ca au si sprijinul suporterilor, dar credem ca cehii o sa aibe o echipa compacta care cu greu va lua gol.
In partida de la 19:00 Polonia lui Leva joaca cu Slovacia in Rusia pe Gazprom Arena, si mizam in acest joc pe doua optiuni de pariuri, credem ca Polonia va marca peste 1.5 goluri si deasemenea ii timp pe polonezi mai determinati si probabil vor lua primul cartonas galben al partidei.
Spania joaca cu Suedia pe Estadio de La Cartuja din Sevilla si ne asteptam la o partida disputata in care probabil Spania va domina dar si Suedia are o echipa capabila sa puna probleme, mizam pe goluri in ambele porti si mizam si pe cel putin 5 cornere in prima repriza.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 452 lei.
Biletul zilei statistici IUNIE
Bilete propuse: 2
Bilete castigate: 0
Bilete in desfasurare: 1
Bilete pierdute: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %