O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei azi 15.06.2021 de la EURO 2020

O
onlinepariuri Postat 4 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei azi 15.06.2021 de la EURO 2020Astazi debuteaza cea mai tare grupa de la EURO 2021, una in care avem Campioana Mondiala, avem Campioana Europeana si avem Germania, in timp ce Ungaria pare sa fie un fel de echipa pacii in aceasta grupa. Portugalia intalneste Ungaria in timp ce Franta joaca cu Germania si avem pentru fiecare joc cate 2 ponturi care formaza biletul zilei de la EURO 2021 in data de 15 iunie 2021.
Castigul pe biletul zilei la EURO 2020 este de putin peste 342 lei cu miza deja consacrata de 10 lei, am ales un rezultat neobisnuit si anume Germania sa conduca la pauza, mizam si pe ambele marcheaza in meciul de la Budapeste si credem ca o sa avem parte de multe cornere in prima repriza in ambele meciuri.
Ungaria v Portugalia, un meci dezechilibrat la prima vedere, dar ungurii au crescut mult in ultima vreme si au cativa jucatori foarte determinanti mai ales in atac tocmai din acest motiv credem ca o sa avem parte de un meci cu goluri.
Franta v Germania se joaca pe Allianz Arena si la cum ii stim pe nemti incep tare astfel de meciuri asa ca miza e pe gol in prima repreiza marcat de nemti prin care sa si conduca la pauza.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 452 lei.
Biletul zilei statistici IUNIE
Bilete propuse: 2
Bilete castigate: 0
Bilete in desfasurare: 1
Bilete pierdute: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %