O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 06 August 2021, gratuit castig peste 520 lei

O
onlinepariuri Postat 2 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 06 August 2021, gratuit castig peste 520 leiBiletul zilei la pariuri de vineri aduce 4 evenimente din fotbal, cote foarte bune si un castig de peste 100 euro pentru o miza de doar 10 lei. Mizam pe acest bilet online, la o casa de pariuri care o recomandam si pariorilor care urmaresc pagina noastra pentru ca aveti parte de un pariu gratis de pana la 500 lei.
Combo-ul de vineri 06 august zi de sarbatoare speram sa se schimbe si la noi din asteptare in confirmare si sa avem primul bilet castigator e August dupa mai multe pierdute la limita sau in prelungiri. Primul meci din Anglia, Championship, este parte din biletul zilei, meciul din DFB Pokal cu Dresden in prim plan, partida de la Botosani din rusinoasa Liga 1 si o partida din Danemarca formeaza optiunile noastre multiple pentru astazi;
Meciurile si optiunile de pariuri pe care mizam astazi sunt urmatoarele:
Bournemoth v West Brom rezultat de egalitate la final avand in vedere ca ambele echipe au obiective marete si e inceput de sezon.
Dresden v Paderborn egal la final, un meci incendiar in DFB Pokal asta pentru ca stim patima fanilor echipei gazde, dar totusi avand in vedere ca cele doua echipe au avut starturi de sezon foarte bune ne asteptam la o situatie echilibrata.
Botosani v Uta Arad se marcheaza 2-3 goluri, pentru ca e un meci greu de prezis mizam pe goluri si credem ca o sa avem parte de goluri avand in vedere aportul ofensiv al celor doua echipe.
Silkeborg v Viborg 2-3 goluri in meci, asta si avand in vedere ultimele rezultate ale celor doua echipe care se incadreaza in media pe care jucam si noi.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 513 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST
Bilete propuse: 5
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 4
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %