O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 19 August 2021, gratuit castig peste 1345 lei

O
onlinepariuri Postat 2 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 19 August 2021, gratuit castig peste 1345 leiAvem meciuri din calificarile pentru Conference League astazi 19 August 2021 si din ele noi am ales 5 e drept mergem unpic pe altceva decat cred casele de pariuri dar speram sa iasa. Am jucat biletul cu 10 lei online la o casa de pariuri unde daca deschizi cont nou ai si pana la 500 lei pariu gratis si cote excelente.
Mizam pe ambele protagoniste ale Turciei in aceasta competitie, mizam pe meciul de la Viena si de acolo trecem la Nicosia acolo unde Omonia scoate din nou capul in Europa si vrea in grupele nou infiintatei competitii, iar maratonul fotbalistic se termina la Praga acolo unde in fata unei beri bune ne asteptam la fotbal de calitate oferit de Slavia cu Legia. Hai sa vedem mai amanuntit meciurile pe care am pus 10 lei si unde cota cea mai mica este 2.05 dar avem si cote de 3.00 si 3.60, iar castigul e unul substantial.

Randers v Galatasaray mizam pe faptul ca turci o sa conduca la pauza si asta pentru ca in toate meciurile oficiale a celor doua echipe s-a marcat in prima repriza, iar turci sunt in crestere evidenta de forma de la meci la meci.
Fenerbahce v Helsinki marcheaza ambele asta si avand in vedere parcursul european foarte bun al echipei din Fiinlanda care joaca un fotbal ofensiv si foarte bine organizat.
Rapid Viena v Zorya un meci in care ne asteptam la echilibru si tocmai din aceste motive mizam pe X final.
Omonia v Antwerp un mic plus pentru echipa din Nicosia dar avand in vedere valoarea campionatului si a echipei belgiene credem ca o sa avem un meci nedecis.
Slavia v Legia mizam pe ambele marcheaza pentru ca se intalnesc doua echipe ofensive.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1345 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST
Bilete propuse: 9
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 7
Bilete in desfasurare: 2

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %