O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 23 August 2021, gratuit castig peste 780 lei

O
onlinepariuri Postat 2 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 23 August 2021, gratuit castig peste 780 leiIn biletul zilei de luni 23 august fortam rezultatele de egalitate. Mizam pe 3 din 4 astfel de rezultate si pe o echipa gazda care e favorita. Biletul l-am jucat online la o casa de pariuri unde va recomandam si dvs sa pariati si miza a fost de 10 lei. Acesta este al 11-lea bilet postat pentru luna August.
Ieri am fost total neinspirati la meciul din Danemarca unde am mizat pe X la Viborg in conditiile in care am inlocuit meciul celor de la Randers unde initial alsesem acest rezultat, dar acum nu mai conteaza. Era un bilet frumos dar nu e nimic mergem inainte si astazi am ales 3 partide pe care mizam egalitate la final, unul din Premiere League unul din La Liga si unul din Liga 1 iar meciul pe care mizam 1 final vine din Serie A.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 782 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST
Bilete propuse: 11
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 10
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %