O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 28 August 2021, gratuit castig peste 1448 lei

O
onlinepariuri Postat 25 zi în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 28 August 2021, gratuit castig peste 1448 leiCinci partide din fotbal cu cote mari alcatuiesc biletul zilei de astazi 28 august 2021, speram ca acum la final de vara sa dam lovitura cu miza noastra deja celebra de 10 lei. Asa cum va reaminteam daca pana la finalul anului prindem un bilet cum e acesta sau 2 deja suntem pe profit si asta e un lucru pe termen lung bun.
Meciurile de astazi de pe biletul zilei cu castig de peste 1448 lei provin din Premier League, unde mizam pe derby, din La Liga unde mergem pe goluri, din Liga 1 unde riscam pe Dinamo in meciul cu FC Arges, din Bundesliga austriaca acolo unde am ales cel mai echilibrat meci si din Championship acolo unde am ales ultimul joc al zilei si miza e pe goluri.
Liverpool v Chelsea 1 solist asta si pentru ca Liverpool pare sa fie echipa de acum 2 ani, au lotul complet relatiile de joc merg si chiar daca si Chelsea pare de neoprit totusi gazdele sunt mai omogene.
Elche v Sevilla intre un 2 si pariu pe goluri am ales a doua varianta si mizam pe 2-3 goluri in meci.
Dinamo v FC Arges 1 solist pentru ca in conditiile date gazdele au forta de a face din nou un meci de 3 puncte si de a mai spera si in acest sezon. Argesul e echipa mai buna clar, are o singura victorie in acest sezon in deplasare dar si Dinamo a cumulat acasa 6 puncte din 3 meciuri.
Austria Klagenfurt v Tirol meci de egalitate la final cel putin asa credem noi, mai ales ca Tirol e echipa pacii in acest sezon iar ultimele 2 rezultate intre cele doua au fost 1-1 ambele.
Peterborouth v West Brom se marcheaza in meci 2-3 goluri pare sa fie cea mai buna varianta de pariu pentru acest joc si cota deasemenea e una foarte buna.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1448 lei.
Biletul zilei statistici AUGUST
Bilete propuse: 12
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 11
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %