O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 04.09.2021 din calificari, castig 850 lei din 6 meciuri!

O
onlinepariuri Postat 18 zi în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 04.09.2021 din calificari, castig 850 lei din 6 meciuri!Astazi avem o serie de meciuri interesante in calificarile pentru Cupa Mondiala, foarte multe partide dezechilibrate din care am reusit sa gasim sase evenimente cu cote destul de mari si sa formam biletul zilei pe care l-am jucat online la casa de pariuri unde va recomandam si dvs sa pariati pentru ca beneficiati de un prim pariu gratis de pana la 500 lei.
Mizam in special pe goluri, dar avem si cateva optiuni de pariuri pe care nu le-am mai folosi pana acum, cea mai mica cota pe bilet este 1.80 in timp ce cota cea mai mare vine de la meciul Norvegiei si este de 2.55 pentru un tip de pariu combinat. Biletul a fost jucat cu miza de 10 lei iar castigul este unul bun, am jucat sase meciuri pe bilet peste media noastra obisnuita dar speram sa fie cu noroc.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 850 lei.
Biletul zilei statistici septembrie
Bilete propuse: 1
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 0
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %