O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 05 Septembrie din calificati, castig 1158 lei

O
onlinepariuri Postat 17 zi în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 05 Septembrie din calificati, castig 1158 leiBiletul zilei de Duminica aduce 6 meciuri din calificari unde cea mai mica cota este 1.71 iar cea mai mare este 2.65, avem si meciul Romaniei pe bilet e si Germania si Spania si alte partide echilibrate. Biletul a fost jucat online la o casa de pariuri recomandata de noi unde aveti primul pariu gratis si alte facilitati.
In doua din cele 6 meciuri mizam pe victorii ale oaspetilor, in deplasari grele dar credem noi ca totusi experienta si forma de moment ii recomanda pe oaspeti. In 3 partide mizam pe goluri atat in prima cat si in a doua repriza siar intr-un joc speram la cel putin 3 goluri.
Ieri am cam ratat meciurile propuse si asta pentru ca am avut o partida nebuna in Israel iar Haaland a dezamagit cu Norvegia in Letonia. Speram astazi sa avem mai mult noroc.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1150 lei.
Biletul zilei statistici septembrie
Bilete propuse: 2
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 1
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %