O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 10 Septembrie 2021, gratuit castig peste 889 lei

O
onlinepariuri Postat 1 luni în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 10 Septembrie 2021, gratuit castig peste 889 leiIncepem weekendul cu un bilet in forta, am ales 5 meciuri, mizam pe cote destul de mari, optiunile de pariuri preferate sunt golurile si rezultatul final, partidele provin din campionatul romaniei si ligile inferioare ale Europei. Biletul a fost jucat online cu 10 lei iar cei dintre voi care aleg sa parieze la casa de pariuri recomandata beneficiaza de un pariu gratis.
Combinatia de vineri la pariuri contine un meci din Ligue 1 din Franta, dealtfel meciul zilei, o partida din Romania, Liga 1 si 3 meciuri din ligile secunde ale Angliei, Italiei si Olandei. La nici una din partidele alese nu avem multi internationali care sa fi fost angrenati in duelurile internationale. Mizam pe x final la partida din Romania dintre Mioveni si Chindia, egalitate si la Benevento cu Lecce si la celelalte 3 partide optiunea de pariu folosita este 2-3 goluri in meci, cotele sunt toate peste 2.00 asa ca si castigul este unul pe masura.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 889 lei.
Biletul zilei statistici septembrie
Bilete propuse: 3
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 2
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %