O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 11 Septembrie 2021, gratuit castig peste 1126 lei

O
onlinepariuri Postat 11 zi în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 11 Septembrie 2021, gratuit castig peste 1126 leiCinci meciuri de fotbal din campionatele puternice formeaza biletul zilei de astazi sambata 11 septembrie. Cotele sunt destul de mari, mizam doar pe rezultate finale si biletul a fost jucat online cu suma de 10 lei la o casa de pariuri unde va recomandam sa pariati si dvs pentru ca din start ai un pariu gratis de pana la 500 lei.
Partidele de pe biletul zilei provin din Ligue 1 Franta, din Bundesliga Germaniei sunt doua meciuri, unul e din Serie A iar o partida este din La Liga a Spaniei. Mizam pe Monaco in derby-ul cu Marseille, mizam pe Bayern in deplasarea grea de la Leipzig, mizam pe un rezultat de egalitate la Freiburg iar la partida din Serie A dintre Napoli si Juventus credem ca la final o vod da la pace. Biletul zilei se incheie cu meciul din La Liga unde credem ca Levante va trece de Vallecano.
Castigul de pe bilet trece de 1100 lei si la miza de 10 lei merita incercat dupa parerea noastra.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1126 lei.
Biletul zilei statistici septembrie
Bilete propuse: 3
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 2
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %