O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 12 Septembrie 2021, gratuit castig peste 1632 lei

O
onlinepariuri Postat 1 luni în urmă
Biletul zilei 12 Septembrie 2021, gratuit castig peste 1632 leiIeri am prins 2 meciuri din 5 pe bilet, astazi crester castigul, mentinem miza si speram sa fie mai cu noroc decat ieri. Am ales 5 evenimente din fotbal cu cote mari si miza de 10 lei pentru biletul zilei de astazi. Biletul a fost jucat real online la casa de pariuri Netbet unde va recomandam si dvs sa pariati.
Meciurile de pe biletul zilei de astazi provin din La Liga unde mizam pe o semisurpriza in meciul Osasuna cu Valencia. Alt meci provine din Serie A acolo unde am ales partida dintre Cagliari si Genoa. Bundesliga, Germaniei pregateste astazi 3 meciuri noi am ales unul dintre ele si mizam tot pe egalitate la final. Alta partida provine din Ligue 1 a Frantei si acolo mergem pe o cota mare. Ultimul meci e din Austria si pariem pe o echipa care o urmarim de ceva vreme.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1632 lei.
Biletul zilei statistici septembrie
Bilete propuse: 4
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 3
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %