O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 18 Septembrie 2021, gratuit castig peste 1308 lei

O
onlinepariuri Postat 29 zi în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 18 Septembrie 2021, gratuit castig peste 1308 leiCinci meciuri din oferta de sambata cu cote destul de mari formeaza biletul zilei propus de catre noi pe site la pariuri. Biletul este oferit in mod gratuit e jucat online la o casa de pariuri unde va recomandam sa pariati si dvs si miza folosita este de doar 10 lei, castigul dupa cum ati vazut foarte bun.
Mizam astazi pe doua rezultate de egalitate la final, pe doua victorii ale gazdelor si pe o victorie a oaspetilor in Liga 1 Romania. Celelalte meciuri provin din La Liga a Spaniei din Championship a doua liga valorica din Anglia, din Bundesliga dar a Austriei si din a doua liga valorica a Italiei, adica din Serie B.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte de pana la 500 lei gratis atunci can plasezi primul tau pariu online. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 1308 lei.
Biletul zilei statistici septembrie
Bilete propuse: 5
Bilete castigate: 0
Bilete pierdute: 4
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %