O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 14 Octombrie 2021, gratuit si 100 lei FARA DEPUNERE la pariuri!

O
onlinepariuri Postat 3 zi în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 14 Octombrie 2021, gratuit si 100 lei FARA DEPUNERE la pariuri!Dupa atatea meciuri internationale de prim rang, astazi revenim si cu chiu cu vai am incropit un bilet care zicem noi are sanse de reusita. Meciuri din ligile inferioare, un meci din America de Sud care conteaza pe calificari, un bilet jucat online cu 10 lei si o casa de pariuri unde poti lua 100 lei fara depunere cam asta e tot tacamul de azi.
Biletul zilei din 14 octombrie, cuprinde un meci din a doua liga daneza de fotbal, unul din a doua liga a Suediei de fotbal, un meci din Finlanda, o partida din Cupa Chinei si un meci din America de Sud care conteaza pentru calificarile la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar 2022.
Cea mai mica cota pe bilet este 2.00 cea mai mare este 3.25 si avem si un mic bonus la bilet. Mizam pe goluri, pe ambele marcheaza pe rezultat final dar si pe pauza/final. Speram ca acest bilet sa fie din nou verde si sa crestem profitul lunii Octombrie.

La casa de pariuri online unde noi mizam de obicei pe aceste bilete ale zilei, ai parte in aceasta perioada de 100 lei fara depunere la pariuri online daca deschizi un cont de jucator nou. Pe langa acest beneficiu ai si promotii zilnice, sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, bonus la biletele cu evenimentele multiple, asa cum am primit si noi astazi si multe alte avantaje, asa ca iti recomandam sa incerci pariurile online.
Pariaza online la Netbet ai 100 RON FARA DEPUNERE si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 691 lei.
Biletul zilei statistici septembrie
Bilete propuse: 6
Bilete castigate: 1 +769 lei
Bilete pierdute: 4
Bilete in desfasurare: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %