O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul din acest weekend e compus din 5 meciuri si are cota 103

Biletul din acest weekend e compus din 5 meciuri si are cota 103Incet, incet avem oferta de unde alege si e momentul sa formam si un bilet pentru weekend. Am ales meciuri din Belarus, din Coreea de Sud si un meci din Insulele Feroe.
A inceput fotbalul in cateva campionate deja interesante si urmeaza sa inceapa in dercursul acestei luni in campionate de top.

Pentru biletul din acest weekend avem cateva meciuri interesante, primul de pe bilet dar nu primul care se disputa e din Insulele Feroe intre doua echipe apropiate ca valoare Skala Itrottarfelag si IF Fuglafjordur doua echipe cam de partea a doua a clasamentului, statisticile arata ca in ultimele 5 partide doar una a fost cu peste 3.5 goluri intre cele doua si o sa mergem pe statistici in acest joc, mizam pe cel mult 3 goluri in meci, cota este de 1.64. Al doilea meci e din K League 1, intre vicecampioana Ulsan despre care am scris cat de dramatic a pierdut campionatul si castigatoarea grupei de retrogradare, aici mizam pe goluri in ambele porti dupa ce in primul joc din Koreea am vazut ca au lipsit golurile pana pe final cand un atacant de 41 de ani a adus victoria. Pohan intalneste pe Busan, duminica si aici mizam pe un rezultat de egalitate, meci tot din K League 1.

Ultimele 2 meciuri dunt din Belarus si aici mizam pe cote mari semisurprize, e interesant sa vedem daca reusim sa prindem acest bilet cu cota mai mare de 100.Iti recomandam sa mizezi pe acest biletul propus la casa de pariuri online de mai jos si benefiziezi asa cum spuneam si de dublarea primei depuneri.

a href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'h2buPariaza online BILETUL ZILEI 26-04-2020 - AICI/u/b/h2/aSa fie verde.Statistica bilete Mai:

Nr Bilete propuse: 1

Nr Bilete la pariuri castigate: 0

Nr Bilete la pariuri pierdute: 0

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %