O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 25.02.2021 la pariuri sportive online, gratuit

O
onlinepariuri Postat 8 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 25.02.2021 la pariuri sportive online, gratuitBiletul zilei de joi, aduce meciuri din Europa League si nu numai, avem 5 evenimente pe propunerea noastra care speram sa fie cu noroc. Cotele nu sunt mari, alegerile le-am facut cu atentie si conteaza foarte mult daca am fost sau nu inspirati. Primul joc incepe la ora 17:00 si e din Romania.
Biletul zilei din 25 februarie 2021 cuprinde asa cum ziceam un meci din Liga 2 Romania si 4 meciuri din Europa League. L-am jucat online iar castigul trece cu putin de 300 lei nu este unul mare dar e nevoie de el pentru a ajunge la al doilea bilet castigator in luna curenta si pentru reinmprospatarea fondurilor de pariuri si asigurarea biletelor pentru luna urmatoare. Am mizat pe tipuri de pariuri curente si foarte populare cu cote cuprinse intre 1.80 cea mai mica cota si 2.60 cea mai mare cota. O sa vedeti in imaginea biletului cote americane dar nu jucam asa e doar o greseala in momentul cand am facut print la bilet, din neatentie. Oricum asta nu va incurca cu nimic daca va place biletul sa vreti sa va inspirati din el.

La Netbet ai un pariu gratis de pana la 500 RON daca alegi sa deschizi cont prin legatura de mai jos, noi la ei am mizat 10 lei pe acest bilet, sunt si pariuri live, ai optiuni de depunere rapide si la retragere nu platesti nimic.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 413 lei.
Biletul zilei statistici FEBRUARIE
Bilete propuse: 18
Bilete castigate: 1
Bilete in desfasurare: 1
Bilete pierdute: 16

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %