O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 25.03.2021 la pariuri e gratuit

O
onlinepariuri Postat 7 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 25.03.2021 la pariuri e gratuitA doua zi de calificari din prima runda a grupelor care duc spre Cupa Mondiala din 2022 care se va juca in Qatar in perioada noiembrie-decembrie, continua cu meciuri interesante dupa ce ieri am vazut cum Olanda a fost inghenunchiata la Istanbul, astazi va fi greu pentru tari precum Danemarca, Austria sau Polonia sa castige in deplasare.
Biletul zilei de astazi 25 martie contine 5 evenimente mizam pe cote relativ mici in comparatie cu media pe care o jucam de obicei si pe acest combo sunt combinate 3 tipuri de pariuri. Cea mai mica cota e 1.74 iar cea mai mare trce cu ceva de 2.50, iar meciul Romaniei cu Macedonia de Nord e si el inclus in acest bilet. Mizam biletul real pe 10 lei la o casa de pariuri online unde va recomandam saq pariati si voi.
Ungaria v Polonia desi e o intalnire la prima vedere foarte echilibrata si in care multi vad nu prea multe goluri noi mizam la feeleng pe un scor cu cel putin 3 goluri. In aceasta decizie mizam pe rivalitatea dintre cele doua si la faptul ca polonezii au un atac letal in timp ce ungurii au cam invatat sa atace in ultima vreme si prea putin sa se apere.
Moldova v Insulele Feroe mizam pe victoria fratilor nostrii moldoveni si asta pentru ca dupa cum am vazut mo0ldovenii au jucatori pe la echipe importante din Europa care au inceput sa si joace. Feroezi sunt la inceput de campionat si nu cred ca sunt prea bine rodati, probabil vor incerca sa contraatace in aceasta deplasare, dar organizarea si valoarea moldovenilor este putin peste ceea ce pot oferi ei.
Scotia v Austria doua echipe care la prima vedere par sa ofere un meci sigur de egalitate, dar totusi fiind primul din preliminarii mizam pe faptul ca se va marca destul de repede iar dupa acest moment vom vedea spatii si riscuri asumate de fiecare din echipe astfel incat vor veni si alte goluri.
Romania v Macedonia de Nord tare mi-as dori un start bun al tricolorilor cu o victorie fara emotii dar tare mi-e frica ca vom avea un meci egal cu goluri in ambele parti. Ca de obicei nu exceleam in aparare in atac probabil vom sta ceva mai bine avand in vedere forma lui Stanciu sau Mihaila, fapt pentru care mizez pe ambele marcheaza.
Israel v Danemarca un meci in care oaspetii vin cu o partitura de zile mari, desi schimba usor linile danezi parca progreseaza ca si fotbal de la an la an daca ne uitam ce jucatori au prin europa. Mizez pe o victorie a lor in Tara Sfanta mai ales ca danezii au castigat toate disputele directe cu Israelul.

Ai pariuri live cu cote excelente, si un pariu gratis de 500 RON daca alegi sa pariezi online unde am pariat si noi pe acest bilet la fotbal. Netbet este o casa de pariuri excelenta si te lasam sa te convingi singur accesand oferta lor de mai jos.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 486 lei.
Biletul zilei statistici MARTIE
Bilete propuse: 22
Bilete castigate: 0
Bilete in desfasurare: 2
Bilete pierdute: 19

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %