O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 31.03.2021 la pariuri e gratuit, castig 638 lei

O
onlinepariuri Postat 6 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 31.03.2021 la pariuri e gratuit, castig 638 leiUltimul bilet la pariuri propus in Martie cuprinde 5 evenimente toate de la calificarile pentru Cupa Mondiala. Am mizat pe meciuri cu cote mai mari si dupa ce am vazut aseara cum echipele mici au tinut in sah cel putin o repriza granzii Europei, acum credem ca nu incape indoiala de surprize, dar e posibil la replici bune din partea echipelor cotate cu sansa a doua.
In biletul zilei din 31 martie 2021, mizam in special pe goluri, mizam pe o sera cu multe goluri si 4 meciuri sunt cu tipul de pariu ambele marcheaza in timp ce o partida si sub semnul unei absente foarte importante la oaspeti credem ca va fi un meci echilibrat si nu se va marca pana in minutul 30. Am evitat meciul Romaniei pentru ca asa cum stim avem un meci greu la Yerevan dar mizam pe partida dintre Germania si Macedonia si credem ca Macedonia va reusi mai mult pe atac decat a reusit Romania importiva nemtilor.
Austria v Danemarca un meci in care mizam pe ambele marcheaza si asta datorita faptului ca se intalnesc doua echipe cu un fotbal solid bazat pe atac si organizare, un fotbal austriac inca in cautare si un fotbal danez aflat intr-o expansiune continua si asta se vede de la echipele de copii si pana la nationala mare unde au rasarit cativa fotbalisti foarte buni.
Irlanda de Nord v Bulgaria se intalnesc pe Windsor Park din Belfast si notam faptul ca nici una din echipe nu a cumulat puncte pana acum ba mai mult nici n-au prea marcat. Avand fata in fata doua echipe de acelasi nivel care spera probabil la un miracol pentru a reusi o calificare, mizam pe un meci cu goluri de ambele parti.
Anglia v Polonia se disputa pe Wembley Stadium si oaspetii sunt fara Lewa care e accidentat si va lipsi o luna de pe gazon. Mizam pe o partida echilibrata si nu asa nebuna ca si la Budapesta si tocmai din aceste motive mizam pe 0-0 cel putin pana in minutul 30.
Bosnia v Franta cunoscand spiritul de lupta la bosniacilor si apetitul lor pentru fotbal ofensiv mizam pe un meci cu goluri in ambele parti si probabil cu victorie pentru Franta, dar preferam un singur risc. Bosnia a dat in aceste preliminarii cel putin 2 goluri in fiecare meci, Franta nu a stralucit cu Ucraina dar a dominat in Azerbaidjan.
Germania v Macedonia de Nord un meci in care probabil nimeni nu da nici o sansa oaspetilor si se pune doar problema scorului, totusi noi mizam pe faptul ca Macedonai va reusi sa marcheze importiva Germaniei, avand in vedere ca au oameni de atac cel putin teoretic mai buni decat noi. Probabil Germania se va impune dar speram cu goluri de ambele parti.

Ai pariuri live cu cote excelente, si un pariu gratis de 500 RON daca alegi sa pariezi online unde am pariat si noi pe acest bilet la fotbal. Netbet este o casa de pariuri excelenta si te lasam sa te convingi singur accesand oferta lor de mai jos.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 638 lei.
Biletul zilei statistici MARTIE
Bilete propuse: 26
Bilete castigate: 0
Bilete in desfasurare: 1
Bilete pierdute: 25

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %