O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 03.04.2021 la pariuri e gratuit, castig 511 lei

O
onlinepariuri Postat 13 zi în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 03.04.2021 la pariuri e gratuit, castig 511 leiAstazi la biletul zilei mizam pe 4 evenimente din cele mai puternice campionate ale Europei, de aici lipseste doar Premier League din Anglia. Mizam pe 2 remize si 2 victorii ale gazdelor. Probabil dupa pauza internationala avem si la nivelul echipelor de club schimbari si mizam pe ultimele sanse ale echipelor de a se salva de la retrogradare, sau pe dueluri la varf.
Biletul la pariuri de astazi 03 aprilie 2021 cuprinde evenimente din La Liga, Ligue 1, Bundesliga si Serie A din Italia. L-am jucat la agentia recomandata cu 10 lei si e al doilea bilet pentru luna in curs. Dupa ce in martie nu am prins nici un bilet jucat pe site, speram ca aprilier sa fie mai cu noroc si sa completam fondurile cu cateva bilete castigatoare.
Osasuna v Getafe se joaca astazi in La Liga, runda cu numarul 29 iar cele doua sunt vecine de clasament cu 30 respectiv 29 de puncte la un numar de cel putin 5 puncte de retrogradare. Aceste date fiind concretizate probabil nici una din echipe nu va forta si va incerca sa conserve rezultat din aceste motive mizam pe un X final.
Benevento v Parma se intalnesc pe Stadio Ciro Vigorito in cadrul etapei cu numarul 29 iar gazdele vin dupa un succes neasteptat in fata celor de la Juventus cu 1-0. Oaspetii de la Parma joaca cam, ultima sansade salvare de la retrogradare si astfelne asteptam la o replica buna din partea oaspetilor si chiar credem ca pot castiga acest duel.
Leipzig v Bayern cu multi accidentati in ambele tabere locul 2 intalneste locul 1 in cadrul etapei 27 din Bundesliga si credem ca avand in vedere aceste astepte dar si faptul ca multi fotbalisti au fost la nationale din cele doua tabere ne indreptam spre un rezultat de egalitate la final.
Lens v Lyon probabil aceasta pauza le-a prind bine celor de la Lyon si chiar daca intalnesc echipa de pe locul 5 care e neinvinsa in ultimele 5 runde, cred ca lionezi pot castiga acest joc si se pot mentine pe o pozitie fruntasa cu sanse chiar la titlu. Lyon a castigat ultimele 4 deplasari la Lens si credem ca o vor castiga si pe a cincea.

Ai pariuri live cu cote excelente, si un pariu gratis de 500 RON daca alegi sa pariezi online unde am pariat si noi pe acest bilet la fotbal. Netbet este o casa de pariuri excelenta si te lasam sa te convingi singur accesand oferta lor de mai jos.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 511 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE
Bilete propuse: 2
Bilete castigate: 0
Bilete in desfasurare: 1
Bilete pierdute: 1

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %