O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 19.04.2021 la pariuri e gratuit, castig 488 lei

O
onlinepariuri Postat 5 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 19.04.2021 la pariuri e gratuit, castig 488 leiIeri am prins doua X-uri din trei iar la cel de-al treilea un gol in min 87 ne-a scos. Era un bilet bun de dat cash out prin minutul 80 dar asta e am pierdut si mergem mai departe. Atazi tot 5 evenimente formeaza biletul zilei care la o miza de 10 lei propune un castig de 488 lei. Mizam si astazi pe egalitate la final, pe victorii ale oaspetilor si pe goluri, dar hai sa vedem pe larg despre ce e vorba.
Fotbalul continua si astazi cu evenimente interesante dintre care noi am ales un joc din Liga 2 Romania, trei partide din campionatele nordice, respectiv, Danemarca si Suedia primele ligi si o partida cu implicatii la promovarea in prima liga din Portugalia. Agentia de pariuri online unde am jucat acest bilet iti ofera posibilitatea de a incasa un pariu gratis de pana la 500 RON daca deschizi cont din cadrul acestui articol.
FC U Craiova v Rapid
Randers v Midtjylland
Varbergs v Elfsborg
Covilha v Arouca
Goteborg v AIK
Iti recomandam sa pariezi online la Netbet ai primul tau pariu gratuit pana la suma de 500 lei, beneficiezi de cote excelente, pariuri live intr-un sistem bine pus la punct, optiuni si tipuri de pariuri multiple si peste toate acestea ai saptamanal promotii interesante si concursuri organizare de noi in care te poti alege cu bani de pariuri.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 488 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE
Bilete propuse: 8
Bilete castigate: 0
Bilete in desfasurare: 1
Bilete pierdute: 7

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %