O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Biletul zilei 21.04.2021 la pariuri e gratuit, castig 635 lei

O
onlinepariuri Postat 6 lună în urmăBiletul zilei
Biletul zilei 21.04.2021 la pariuri e gratuit, castig 635 leiBiletul zilei de miercuri 21 aprilie 2021, aduce din nou 5 evenimente, cu o schimbare efectuata in ultima secunda, la ultimul joc, asa ca e de urmarit daca a fost o schimbare buna daca se ajunge ca eas sa conteze sau biletul se pierde inainte. Am mizat online la o casa de pariuri 10 lei pe acest bilet si va recomandam sa o faceti si dvs pentru ca beneficiati de pana la 500 lei pariu gratis la deschiderea unui cont nou.
Partidele de astazi de la biletul zilei provin din Liga 1 Romania un meci care conteaza pentru deciderea campioanei, Championship, Anglia partida care conteaza pentru promovare, Bundesliga 2 meci care are implicatii doar la mijlocul clasamentului, Primeira Liga din Portugalia partida cu implicatii la titlul de campioana si La Liga un meci incins intre doua echipe darje ale acestui sezon.

Sepsi v CFR
Stoke v Coventry
Hannover v Regensburg
Sporting v Belenenses
Betis v Bilbao
Iti recomandam sa pariezi online la Netbet ai primul tau pariu gratuit pana la suma de 500 lei, beneficiezi de cote excelente, pariuri live intr-un sistem bine pus la punct, optiuni si tipuri de pariuri multiple si peste toate acestea ai saptamanal promotii interesante si concursuri organizare de noi in care te poti alege cu bani de pariuri.
Pariaza online la Netbet ai pana la 500 RON pariu gratis si alte promotii - VEZI OFERTA AICI!
Se aplica T&C


Miza este de 10 lei pentru acest bilet si ati vazut deja castigul este de peste 635 lei.
Biletul zilei statistici APRILIE
Bilete propuse: 10
Bilete castigate: 0
Bilete in desfasurare: 1
Bilete pierdute: 9

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %