O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript
Netbet - pariaza online cu 500 lei pariu gratis

Regulament si ghid pentru concursul lunar de pronosticuri

Ultima modificare la
O
Va salut, in randurile urmatoare va prezentam unul dintre cele mai interesante si totodata longevive concursuri de pronosticuri GRATUIT, unde nu se pastreaza date personale, nu ai nevoie de nimic, te inscrii, dai pronosticuri sau ponturi intr-un sistem automat de cote si meciuri si la final de luna te alegi cu premii, iata mai jos in 2 pasi ce trebuie sa faci:

Pasul 1:

Faceti cont pe situl onlinepariuri.com (Inregistrare Cont pe Onlinepariuri) logati-va si pe urma din partea dreapta activati meniu de parior cu Join Tipster Competition dupa care in acelasi loc va aparea un menu cu doua functii Add bet si My bet Aveti mai jos si poza acestor doua lucruri. ATENTIE le gasiti pe site pe forum in partea dreapta sus la sectiunea Tipster competition.
www.onlinepariuri.com/images/news/jointipstercompetition.JPG
www.onlinepariuri.com/images/news/parior_menu.JPG
Ambele imagini le vedeti LIVE in partea dreapta sus chiar atunci cand citit aceste randuri.


Pasul 2:
Add bet folositi pentru plasarea unui pariu, accesati Sportul->Liga->Evenimentul alegeti cota dupa care miza(Amount) apoi optional sau in unele situatii obligatoriu(vezi regula 11), scrieti o argumentatie a pontului ales si Plasati pariul(Place Bet). Softul preia oferta, evenimentele si cotele in mod semiautomat si aceasta se actualizeaza zilnic.

My bet aici puteti urmari tot timpul evolutia si starea pronosticurilor dvs.
Tot in partea dreapta aveti mai sus Top 20 si Top 100 unde in orice moment puteti observa locul ocupat in clasament plus Pariuri in desfasurare care afiseaza pariurile facute de toti participantii in ultimele 3 zile!

Reguli generale ca un partiipant sa fie eligibil pentru premii:
1.) Sa fi plasat pe parcursul Lunii minim 45 de pariuri, active, care au un rezultat won/lost
2.)Sa nu detina doua conturi pe site in cadrul concursului, Este interzis folosirea a doua conturi de catre aceasi persoana!
3.)Sa nu foloseasca cuvinte obscene in argumentatii sau la adresa celorlalti concurenti.
4.)Sa detina cont gratuit la agentiile de pariuri care sponsorizeaza concursul si ofera premiile.

Profitul se calculeaza clasic dar putin diferi adica va fi -miza+cota*miza spun asa deoarece miza va fi luata intotdeauna la plasarea pariului. Sistemul face clasamentul automat deci nu poate gresi in acest sens daca rezultatele validate sunt corecte. Orice astfel de contestati nu se iau in calcul deorece nu au un fundament.


Locurile premiate, valoarea premiilor si alte detalii legate de premii gasiti aici: Structura PREMII CONCURS LUNAR DE PRONOSTICURI

Reguli si indicatii specifice:
1.) Ca sa evitam si situatile cu mize mici pe parcursul pariuri mai ales in sfarsit de luna, am stabilit ca pe sfarsit de luna(ultimele 10 zile in special) cei care au facut profit si vor sa beneficieze de miza nu pot juca mize mai mici de 5.
2.) Orice tentativa sau incercare de a frauda ocoli sistemul duce la blocarea respectivului user!
3.) Este acceptata orice cota si orice eveniment disponibil in sistem, dar nu se poate profita de unele erori care apar prin sistem, iar folosirea acestora poate duce la penalizari care se stabilesc de catre echipa onlinepariuri in functie de situatie si gravitatea ei!
4.) Orice eroare sau semnalare se reclama pe forum in sectiunea Comentarii, contestatii...
5.) Premiile se acorda conform conditiilor impuse de sponsori lunar si sunt diponibile in aceasta sectiune in topicul Structura premii Concurs Lunar.
6.) Ne rezervam dreptul de a anula sau sterge evenimentele suspecte din sistem si de a penaliza eventualii concurenti care incearca sa profite. Putem cere oricand link pentru validarea evenimentelor pentru care nu gasim rezultate, sau ne rezervam dreptul de a le sterge din sistem. Aceste operatiuni vor fi anuntate pe forum la Sectiunea Comentarii, erori...
7.)Un concurent poate plasa maxim 5 pronosticuri zilnic indiferent de ziua in care se desfasoara evenimentul. Pronosticurile trebuiesc plasate cu 3 ore inainte de inceperea evenimentului.
8.) Nu se pot plasa lunar mai mult de 5 pronosticuri cu cota mai mare de 5.00, aceasta masura este pentru a limita profitul imediat care poate fi obtinut! Daca se incalca regula userul respectiv va fi penalizat.
8.1) S-a introdus un limitator de miza, orice cota mai mare sau egala cu 3 poate fi jucata cu miza maxim 7 si orice cota mai mare de 4 poate fi jucata cu miza maxim 5!
9.) Totul pe acest site este gratuit si are ca obiectiv antrenarea si concurarea cunostiintelor parioristice intr-un cadru competitional, iar premiile sunt o recompensa oferita celor mai buni!
10.) O editie a concursului tine de pe data de 1 a luni la ora 00:01 pana in ultima zi din luna(inclusiv) la ora 23:59, pronosticurile plasate trebuie sa fie inregistrate si sa aibe rezultat final in acest interval de timp, in caz contrar sunt anulate. Asadar evitati meciurile din ultima zi a lunii, care se termina dupa miezul nopti pentru ca nu o sa fie luate in calcul.
11.) Concurentii care intra in premii la acest concurs, au obligativitatea de a argumenta in luna imediat urmatoare minim 15 ponturi din primele 20 plasate. Cu alte cuvinte daca in luna X termini in premii, luna imediat urmatoare trebuie ca din primele 20 de pronosticuri valide plasate sa argumentezi minim 15 pentru ca sa fi luat in considerare la premii. Daca aceasta conditie nu este indeplinita cel in cauza, in caz de castig nu poate primii premiul. Argumentatiile pentru a fi luate in calcul trebuie sa aibe minim 150 de cuvinte, puteti folosi siferite softuri gratis de numarat cuvintele online, aceasta chestiune este valabila pentru toate argumentatiile.
12.) Desi uneori apar in soft, nu se pot plasa pariuri pe castigator eveniment sau alte tipuri de pariuri pe termen lung.
13.Ne rezervam dreptul de a lua decizi finale in cazuri neprevazute, peste acest regulament dar in spiritul competitiei si pentru binele acesteia.Aceste decizi pot consta in penalizari, excluderi din concurs, rezolvarea conflictelor sau orice alt fel de situatie.
14.) Ne rezervam dreptul de a modifica adauga sau elimina unele chestiuni din regulament pe parcursul concursului!

Ultimul update: 01.04.2020
Poţi vizualiza toate discuţiile din acest forum.
Nu poţi porni o nouă discuţie.
Nu poţi răspunde în acestă discuţie.
Nu poţi porni un sondaj în acest forum.
Nu poţi încărca ataşamente în acest forum.
Nu poţi descărcă ataşamente din acest forum.
Conectare
Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te
Netbet - pariu gratis depana la 500 RON