O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript
Netbet - pariaza online cu 500 lei pariu gratis

Despre Skrill probleme intalnite la depuneri/retrageri la pariuri

Ultima modificare la 2 lună în urmă
O
Probabil multi dintre voi folosesc skrill ca si metoda de depunere sau retragere pentru casele de pariuri si aici as vrea sa discutam despre problemele intalnire in timp atunci cand ai depus sau ai retras de la casele de pariuri prin skrill.

Skrill este un potmoneu virtual foarte bine pus la punct, iti ofera posibilitatea de a solicita si card pentru a evita comisioanele care ce-i drept sunt destul de mari, are si un program de fidelizare care se numeste Knesct, are si multe promotii exclusive la pariuri si casino, exista posibilitatea sa primesti sau sa trimiti bani in alte conturi doar cu emailul si multe altele.

In ceea ce priveste problemele o sa incep eu. Dupa cum stiti folosim si noi skrill in transferul de bani/premii spre alte conturi si in ultima vreme am avut sesizari ca bani/premiile trimise de noi nu se pot depune la pariuri, desi am primit/depus bani de pe card bifand optiune de a se folosi la pariuri bani. Ce parere aveti care ar putea fi cauza si unde e problema la contul nostru sau la contul/conturile celor la care trimitem?
Poţi vizualiza toate discuţiile din acest forum.
Nu poţi porni o nouă discuţie.
Nu poţi răspunde în acestă discuţie.
Nu poţi porni un sondaj în acest forum.
Nu poţi încărca ataşamente în acest forum.
Nu poţi descărcă ataşamente din acest forum.
Conectare
Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te
Netbet - pariu gratis depana la 500 RON