O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Craiova v CFR Cluj, pont din finala campionatului, cota 5.35

Craiova v CFR Cluj, pont din finala campionatului, cota 5.35
Meci cu titlul pe masa, locul e unul sacru, in capitala Olteniei, la Craiova pe un nume destinat fotbalului si mai ales golului, Ion Oblemenco iar noi mizam in consens cu emotia si vrem spectacol chiar si fara spectatori. Craiova intalneste pe CFR pentru un titlu mult asteptat dupa multa vreme, sa fie anul asteptarilor!?

Sezonul imprevizibil se termina in Liga 1 luni de la ora 21:00 pe Ion Oblemenco acolo unde Craiova e aproape de un nou titlu. Finala campionatului sau meciul care sterge tot ce s-a jucat pana acum, aceasta partida arata ca sezonul nu a avut alt rol decat acela de a stabilii finalistele, fie ca e moral sau imoral, totul va depinde de aceste 90 de minute plus prelungiri de pe noul stadion al Craiovei. Universitatea intalneste pe CFR, o echipa de care in trecut se leaga multe atunci cand ne uitam la momentele de performanta ale oltenilor. D CFR se leaga un titlu pierdut, acum mult timp parca intr-o alta lume o lume in care sup[orterii erau peste tot de la pista de atletism si pana pe stalpii de la nocturna, iar acum fotbalul de peste tot isi traieste momentele de glorie din pacate fara piesa numarul unu, fara public.

Universitatea, e fara doar si poate echipa momentului, e echipa care pune totul la bataie care joaca un fotbal ofensiv si are oamenii potriviti ca sa creeze fotbal. Are un nou mijlocas foarte bun care reda fotbalul cu crier, pe Cicaldau, care e dealtfel si golgheterul echipei. Are jucatori de banda foarte buni, are un talisman pe Mihaila, a creea t si fotbal prin cativa pusti de valoare care arata ca stiu fotbal si are un antrenor care acum pare sa fie omul potrivit la locul potrivit, pe Bergodi.

CFR parca e echipa care a stapanit Liga 1 pana la un moment dat, dar acum totul se clatina, batranii par obositi si totul a ajuns aici pentru ca cei de la CFR au avut o doza mare de noroc si poate pe unele locuri de avantaje nesperate, dar si acestea fac parte din fotbal si tin cu cei puternici iar CFR aratat ca este o echipa puternica. Cu sau fara Covid ne asteptam la un meci echilibrat in care Dan Petrescu probabil le va pregatii ceva special oltenilor si mai mult decat sigur nu va mai face greselile din meciul tur.


Craiova v CFR Cluj, meciuri directe si pont


CFR acastigat 3 din 5 jocuri cu Craiova, un meci a fost castigat de olteni, ne amintim partida din tur cand s-a terminat 3-2 si un meci a fost 0-0. Mizam pe totul sau nimic desi pentru multi e un pont care nu da sperante noi credem ca e momentul sa mai vedem un joc incins, cu goluri sub semnul echilibrului si speram ca spectacolul si fotbalul ofensiv va invinge.

Pronostic: Craiova castiga si ambele echipe inscriu - cota 5.35

Craiova v CFR, pariaza online la Netbet


Optiunea de pariuri propusa o gasiti la Netbet online, unde aveti parte de cote excelente si promotii saptamanale, aveti pachetul; de cote marite dar si multe alte facilitati atat la pariuri cat si la casino. Daca nu ai cont la Netbet ai parte si de cel mai mare pariu gratis de pana la 500 RON.

Craiova v CFR Cluj pariaza online la Netbet si incaseaza pariul gratis de 500 ron - vezi oferta







Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IULIE:
Pariuri propuse: 1
Pariuri castigate:0
Pariuri pierdute: 0
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #124

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %