O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Leipzig v Atletico, pontul zilei din Liga campionilor, cota 4.60

Leipzig v Atletico, pontul zilei din Liga campionilor, cota 4.60
Continua si astazi finalele din Champions League, se joaca tot la Lisabona pe celalalt mare stadion si avem fata in fata doua echipe extrem de bune in acest sezon. se dueleaza locurile 3 din Bundesliga si La Liga si o sa avem un meci de care pe care cu siguranta.

Un polonez conduce de la centru ruelul de la ora 22:00 de pe Estádio José Alvalade din Lisabona intre Leipzig si Atletico Madrid. Meciul conteaza pentru un loc in semifinalele Uefa Champions League si se joaca intr-o singura masna pe teren neutru asa cum ati observat, practic avem in fiecare zi cate o finala in Liga Campionilor. Nemti sunt in fata celei mai mari performante din istorie si un loc in semifinale este de-a dreptul incredibil pentru ei, in timp ce Atletico e acceasi echipa cinica care mereu ajunge departe in aceasta competitie.

Leipzig nu a terminat foarte bine bine campionatul au o infrangere un egal si doua victorii in ultimele 4 runde si au pierdut lcoul 2 pe final, dar au asigura locul de liga campionilor si sezonul trecut asta pentru ca au terminat pe podium. Echipa din orasul lagar jaoaca totusi un fotbal excelent si ne asteptam la o partida pe contre in care sa atace din partea lor, dar le va fi foarte greu pentru ca au ca si adversar o echipa exemplara in ceea ce priveste apararea.

Atletico a terminat tot pe 3 in La Liga, cu 70 de puncte cumulate si au o serie de invincibilitate care dateaza din Februarie 2020, o serie incredibila ultima echipa care i-a batut a fost Real Madrid. Ne amintim ca Atletico i-a eliminat pe cei de la Liverpool intr-o dubla mansa istorica cu de toate. Ne astep[tam de la Atletico intai de toate la o aparare exacta si la atacuri care sa il aibe in centru pe Morata care a marcat de 3 ori in Liga Campionilor dupa minutul 75. Atletico are o serie de 18 meciuri oficiale fara infrangere si asta spune multe despre echipa din Madrid. In tot acest timp Atletico nu a primit 2 goluri decat in 3 partide, iar 7 meciuri s-au terminat fara sa primeasca gol.

Leipzig v Atletico, meciuri directe si pont


Cele doua echipe nu s-au intalnit niciopdata in meciuri directe dar miza acum e enorma, un loc in semifinale si cu siguranta nimeni nu va risca, ne asteptam la o victorie cinica a celor de la atletico in care vor face din nou un meci perfect si o sa se califice fara sa primeasca gol.

Pronostic: Atletico castiga la 0- cota 4.60

Leipzig v Atletico, pariaza online la Netbet


Cota aceasta o gasiti online asa mare doar la Netbet pentru ca e cota marita oferita de aceasta casa de pariuri care daca deschizi cont oiti ofera si un pariu gratis de 500 RON. La Netbet ai pariuri sportive intr-o platforma excelenta si cotele sunt foarte bune.

Leipzig v Atletico pariaza online la Netbet si convinge-te singur e ca mult mai bine online - vezi oferta
Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi AUGUST:
Pariuri propuse: 9
Pariuri castigate:3
Pariuri pierdute: 5
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #132

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %