O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Inter v Sahtior, pontul zilei din Europa League, cota 3.90

Inter v Sahtior, pontul zilei din Europa League, cota 3.90
Astazi aflam si cea de a doua finalista din Liga Europa, fata in fata sunt italienii de la Inter Milano condusi de Conte si ucrainienii de la Sahtior unde antreneaza un portughez si unde activeaza cativa brazilieni de valoare lasati mostenire de Il Luce. Avem o scurta avanconica si o propunere de pariu.

De la 22:00 pe Merkur Spiel-Arena din Düsseldorf o sa aflam echipa care va intalni Sevilla in Europa League. Se dueleaza Inter cu Sahtior si avem fata in fata doua echipe care au marcat foarte mult in aceasta competitie. Inter a ajuns aici dupa meciuri foarte bune cu Leverkusen si Getafe in timp ce Sahtior a trecut de Wolfsburg si Basel doua meciuri in care a marcat de 7 ori si a primit un singur gol.

Inter asa cum stim deja a terminat pe 2 in Serie A a avut un campionat foarte bun si spera la un trofeu, sngurul care a mai ramas este acesta al Ligii Europa. Conte cu siguranta are o strategie foarte bine pusa la punct si grupul de jucatori il ajuta in acest sens, belgianul Lukaku este intr-o forma foarte buna si principalul atu al italienilor este apararea care functioneaza foarte bine.

Sahtior a castigat la pas campionatul in Ucraina si a trecut fara probleme de Wolfsburg si Basel, doi adversari ce-i drept la indemana ucrainienilor. Sahtior il are pe Junior Moraes intr-o forma foarte buna a marcat 3 din cele 7 goluri ale ucrainienilor in ultimele 2 meciuri de Liga Europa.

Inter v Sahtior, meciuri directe si pont


Inter a intalnit echipa din Ucraina in 2 meciuri oficiale si nu au pierdut importiva lor a fost un 1-1 si o victorie cu 2-1, de aceasta data mizam pe apararea foarte buna a italienilor si un meci echilibrat in care sa vedem destul de putine goluri, in dauna variantei 2-3 goluri a carei cota este 2.50 mizam pe o cota marita cu aproximativ o unitate.

Pronostic: Inter castiga la 0 - cota 3.90

Inter v Sahtior, pariaza online la Netbet


La Netbet aveti optiunea de cote marite, iar aceasta pe care mizam este una dintre ele. Pe langa acestea mai gasiti cote foarte bune si in oferta normala si aveti un pariu gratuit de pana la 500 ron la primul dvs pariu online la aceasta casa de pariuri daca deschideti un cont mai jos.

Inter v Sahtior pariaza online la Netbet si convinge-te singur e ca mult mai bine online - vezi oferta
Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi AUGUST:
Pariuri propuse: 11
Pariuri castigate:4
Pariuri pierdute: 6
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #134

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %