O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Case de pariuri online unde se poate paria in Germania, 2021

Case de pariuri online unde se poate paria in Germania, 2021
Germania e una din cele mai prospere tari din UE si totodata din punct de vedere sportiv una din cele mai bine organizate. Exista multi romani pasionati de sport si automat de pariuri asa ca ne indreptam cu urmatorul articol special spre ei, pentru a afla cele mai bune oferte si promotii din domeniu.

Dupa cum stim romanii sunt imprastiati in intreaga lume si exluzandui aici pe cei care ne faqc doar probleme, suntem considerati o mana de lucru foarte buna care am crescut din pacate bunastarea altor state pentru ca la noi...nu s-au adaptat conducatorii cerintelor. In Germania traiesc aproximativ un milion de romani si noi am decis sa facem un articol in care sa explicam romanilor pasionati de sport in general si de pariuri in special, din Germania care sunt casele de pariuri indicate pentru a plasa pariuri online, ce fel de bonusuri au si deasemenea sa ii ajutam cu orice probleme aparute.

Se stie ca nemtii sunt mari amatori de pariuri si conform statisticilor aproape 1 din 2 nemti a pariat cel putin odata in viata, asadar mediul de pariuri online in Germania este intr-o continua dezvoltare si cele mai cunoscute case de pariuri acolo sunt oddset care e casa de pariuri tratitionala iar in online Bet365 bate toate recordurile urmata de alte case de pariuri pe care o sa vi le recomandam mai jos.

Daca esti in Germania si vrei sa pariezi online noi iti facem urmatoarele recomandari:

UNIBET - 200% pana la 100 EURO - BONUS
Alege sa pariezi online la Unibet in Germania si ai un bonus extraordinar de 200% pana la 100 euro, adica daca alegi sa investesti 50 euro in pariuri la Unibet o sa pariezi de fapt cu 150 euro, pentru ca 100 euro primesti cadou de bun venit din partea agentiei. Unibet este una din cele mai populare case de pariuri online din lume si e prezenta in peste 100 de tari, dispune de un soft foarte bine pus la punct promotii zilnice, pariuri live cu cote foarte bune, live streaming si peste toate Unibet iti pune la dispozitie o gama variata de metode pentru depunere si retragere.

UNIBET - 200% pana la 100 EURO Bonus - Registriere Dich jetzt
Se aplică T&C. +18.Suplimentar fata de tot ceea ce ofera Unibet pariorilor din Germania avem si noi o super propunere de care poti beneficia exclusiv daca deschizi cont si pariezi la Unibet prin legatura postata 2 randuri mai sus. Iti poti recupera prima depunere la Unibet inapoi in contul skrill fara nici un efort si in 3 pasi ai ceea ce trebuie sa faci:
1.) Deschizi cont Unibet de aici: Cont Unibet Germania
2.) Faci o depunere si plasezi un pariu de minim 5 euro
3.) Trimiti un email la online_pariuri@yahoo.com cu titlul CONT UNIBET GERMANIA iar in email mentionezi username, suma depusa si adresa de email skrill pentru a putea returna depunere. Verificam si daca conditiile de mai sus sunt indeplinite in 48 de ore ai in skrill prima depunere returnata pana la suma de 100 euro.

Exemplu: Depui 50 euro la Unibet Germania, primesti de la ei ca si bonus inca 100 euro, ai in total in cont 150 euro iar in skrill sau pay-pal primesti 50 euro de la noi cu care poti face ce vrei.

Galerie ştiri

Image #295

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %