O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

La Baumbet ai pana la 20.000 RON extra castiguri

La Baumbet ai pana la 20.000 RON extra castiguri
Tendinta biletelor cu castiguri duble este in crestere in ultimul an la pariuri, iar una din cele mai bune oferte in acest sens o gasiti la Baumbet, vezi prezentarea ei ce e important sa stii.

h2In lumea sportiva lucrurile par ca incet incet se aseaza, desi unele sporturi isi anunta finalul de sezon cum e handbalul in Franta acolo unde PSG e campioana dar si alte sporturi, turneul de la Wimbledon in tenis a fost anulat, totusi se asteapta ca intr-un timp de 2-3 saptamani sa inceapa fotbalul, Germania a anuntat ca e posibil in Mai sa se reia campionatele, Suedia face si ea analize si in mare in curand o sa avem oferta la fotbal pe langa Belarus, Turkmenistan sau Nicaragua./h2
Pariurile pe sporturi virtuale au crescut foarte mult, dar probabil e nevoie si de reluarea activitatilor pentru ca pariurile sunt in mare parte un hobby. Totusi pentru cei care isi permit si nu numai am gasit o promotie interesanta care e activa oricand si acum si dupa inceperea coh3/h3mpetitilor si care de-a lungul timpului a adus multe beneficii pariorilor. Este vorba despre castigurile suplimentare oferite de Baumbet pe biletele castigatoare. Aceasta promotie a atas multi clienti offline la aparatele de pariuri ale Baumbet si se pare ca acum odata cu trecerea ei si online are acelasi efect deoarece la un bilet de 15 evenimente ai sansa sa castigi dublul sumei si mai jos o sa iti explicam cum sta treaba.

bh2Dublati-va castigurile cu fiecare bilet de pariuri la BAUMBET pana la 20.000 RON!/h2/b
Poti sa primesti pana la 20.000 RON CASTIGURI EXTRA la fiecare bilet castigator de la Baumbet. Totul este simplu, plasezi pariuri si in mod automat primesti castiguri suplimentare in functie de selectiile aflate pe biletul tau. Exista grupuri care recomanda astfel de bilete cu castig dublu, chiar si la noi pe grupul de facebook am observat o crestere a celor care prefera biletele cu multe evenimente si miza mica pentru ca acestea devin convenabile cu aceasta promotie si cu mult noroc poti sa dai lovitura. De-a lungul timpului am vazut si cateva bilete castigatoare cu castig dublu si sumele erau unele impresionante de ordinul zecilor de mii. Tot ce trebuie sa faceti este sa va plasati pariuri si veti primi castigurile dvs. suplimentare in mod automat pe baza selectiilor dvs. din listele de pariere aaa cum se arata in tabelul de mai jos:

bSelecții pe bilet Bonus/b
5 - 10%
6 - 15%
7 - 20%
8 - 20%
9 - 30%
10 - 40%
11 - 45%
12 - 50%
13 - 55%
14 - 60%
15 - 100%

Oferta este disponibila pentru toti clientii BAUMBET.ro. Daca nu ai cont la Baumbet cu atat mai bine deschide unul nou si beneficiezi si de dublarea primei depuneri astfel daca depui 500 lei o sa ai 1000 de lei de pariuri, ceea ce e excelent.
a href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'buh3 Deschide cont si pariaza online la Baumbet - vezi oferta AICI/h3/u/b/a

Ar mai fi de notat cateva chestiuni despre aceasta promotie. Clientul adauga selectii pe biletul de pariuri si primeste castiguri suplimentare pana la 100%. Selectiile plasate pe fotbal pe numarul total de cartonase, cornere, handicapuri asiatice, la egal cotă 1 (draw no bet) sau cele plasate pe baschet pe punctele jucatorilor nu sunt luate în considerare pentru cresterea profitului.
Orice bilet cu cota toala de minim 1.15 se incadreaza in acesata promotie. Va recomandam sa cititi termenii si conditiile promotiei direct pe situl Baumbet.

Galerie ştiri

Image #27

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %