O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Gorodeja v Bate Borisov, pontul zilei din Belarus, pont cu cota 2,39

Gorodeja v Bate Borisov, pontul zilei din Belarus, pont cu cota 2,39
Al doilea meci din Belarus, incepe de la ora 17:00 se intalneste echipa cocotata pe locul 4 Gorodeja si Bate Borisov, echipa favorita in lupta la titlu.

bh2Al doilea meci al zilei din Belarus, pune fata in fata doua echipe cu obiectiv total diferite dar care momentul le aduce in pozitii total difewrite. Gorodeja dupa un inceput slab de cmpionat a ajuns pana pe locul 4 in timp ce Bate nu prea isi gaseste constanta pentru a urca in clasament. Meciul se joaca de la ora 17:00 pe Gorodeya Stadium si este trasnmis in Romania pe Look Plus./h2/b

Gorodeja, desi a pierdut primele 2 partide din campionat, au urmat 3 victorii nesperate si cu un golaveraj fantastic de doar 3-3 au cumulat 9 puncte care asa cum ziceam ii plaseaza inaintea etapei pe locul 4. Rorodeya a pierdut acasa cu Soligorsk 2-0 in deplasare cu Vitebsk cu 1-0 dupa care au urmat 3 victorii cu 1-0 importiva celor de la Belshina, Dinamo Minsk si Energetik. Gorodeja nu are nici un fotbalist care sa fi marcat cel putin 2 goluri dar iata ca au o aparare buna din moment ce nici o partida nu s-a terminat cu mai mult de 2 goluri iar 3 jocuri s-au terminat fara sa primeasca gol.

Bate Borisov cu 7 puncte poare sa fie in ascensiune dupa ce nu a pierdut in ultimele 3 etape avand 2 victorii si un egal. Bate a inceput campionatul tot cu 2 infrangeri dar acum pare ca s-au redresat si ne asteptam sa continue cresterea de forma a celei mai titrate echipe din Belarus. Pentru Bate principalul om ofensiv pana acum este Dragun cu 2 goluri si o pasa de gol si remarcam un golaveraj pozitiv cu 6 goluri marcate si doar 5 primite. Bate este favorita in acest joc cota invartindu-se in jur la 1.60 ceea ce arata ca se asteapta o victorie usoara a galbenilor.

bh2Gorodeja v Bate Borisov predictie la pariuri si meciuri directe/h2/b
Intre cele doua au avut loc multe dispute dar analizand ultimele 5 observam 4 meciuri in campionat si unul in cupa si consemnam 2 victorii de fiecare parte si un egal, in 3 partide au marcat ambele si cele 3 partide s-au terminat cu peste 2.5 goluri marcate. Pe teren propriu Grodeja are bilant favorabil cu Bate, 2 victorii, 2 egaluri si o ingrangere in cupa cu 0-7. Ne asteptam la un joc disputat si mizam pe goluri pentru ca e cazul sa vedem altceva decat clasicul 1-0, iar avand in vedere forta ofensiva a celor de la Bate nu cred ca o sa avem acest rezultat azi.

Pronostic: peste 2.5 goluri- cota 2.39

bh2Gorodeja v Bate Borisov pariaza online si beneficiezi de dublu la prima depunere/h2/b
Partida este una asteptata cu interes in Belarus, se anunta ceva lume la stadion mai ales ca gazdele trec printr-o forma buna si vine Bate, una din echipele care atrage. Jocul e transmis la Look Plus tv, se vede si pe situl nostru live streaming. Iti recomandam sa pariezi online pe acest joc si daca deschizi cont nou beneficiezi de dublu la prima depunere, de exemplu depui 500 lei, mai primesti 500 lei si pariezi in total cu 1000 lei. Va recomandam sa consultati toti termenii promotiei direct pe situl agentiei recomandate pentru pariuri online mai jos.

h2Gorodeja v Bate Borisovua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'pariaza online si ai DUBLU la prima depunere - vezi oferta/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi APRILIE:
Pariuri propuse: 15
Pariuri castigate:4
Pariuri pierdute: 9
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #32

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %