O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Rukh Brest v Gorodeja, pariu cu cota 2.50

Rukh Brest v Gorodeja, pariu cu cota 2.50
Al doilea meci al zilei de sabmabata din Belarus, pune fata in fata o nou promovata si o echipa care sezonul trecut a fost de multe ori in pericol.

bh2De la ora 16:00 pe Yunost Stadium din Brest, echipa nou promovata Rukh intalneste pe Gorodeja. Oaspetii au 9 puncte dupa primele 6 jocuri si sunt pe locul 8 in timp ce gazdele cu 8 puncte sunt pe locul 12 si sunt cea mai atipica echipa din Vysshaya Liga au scos 8 puncte din doar 2 goluri marcate si 2 primite, eficienta mai mult decat maxima./h2/b

Rukh este neinvinsa in ultimele 3 etape din campionat au 2 egaluri si o victorie, e echipa cu cele mai multe rezultate de 0-0, 3 la numar si totodata este echipa care a reusit sa scoata maxim din doar 2 goluri marcate asa cum spuneam. Principala forta a celor de la Rukh este organizarea grupului, fara valori si jucatori vedeta Rukh reuseste deocamdata sa faca fata cu brio nivelului din prima Liga a Belarusului. E usor de anticipat ca meciurile celor de la Rukh produc cele mai putine goluri din campionat, toate jocurile au fost under 1.5 goluri si in nici o partida nu au marcat ambele echipe.

Gorodeja este si ea una din fruntase in ceea ce inseamna golurile putine, toate meciurile lor au fost under 2.5 goluri si mai mult 4 din ele au fost under 1.5 goluri. Gorodeja a castigat ultimele 2 deplasari cu acelasi scor 1-0 la Belshina si cu Energetik. In cealalta deplasare la Vitebks au pierdut cu acelasi scor 1-0, deci meciurile celor de la Gorodeja par sa fie meciuri de 1-0, la fel dealtfel ca si cele ale gazdelor. Conform statisticilor ar trebui sa mizam pe scor corect 1-0 sau 0-1.

bh2Rukh Brest v Gorodeja meciuri directe si pont/h2/b
Intre cele doua nu exista intalniri directe in Belarus, aceasta fiind prima din istorie. Mizam pe un rezultat care nu a iesit in 6 etape pentru Rukh si care iese rar si pentru Gorodeja. Ne axam mai mult pe feeling dar si cota ne face cu ochiul fiind una foarte buna.

bPronostic: marcheaza ambele - cota 2.50/b

bh2Rukh Brest v Gorodeja pariaza online si beneficiezi de dublarea primei depuneri la BAUMBET/h2/b
Optiunea de pariuri online ramane cel putin pana la jumatatea lui Mai singura optiune pentru a putea plasa bilete. La Baumbet daca nu ai cont beneficiezi de dublarea primei depuneri pana la 500 RON. De exemplu daca depui 300 RON, te alegi cu 600 RON de pariuri, iar cota noastra este excelenta pentru rulaj.

h2FC Minsk v Zhodino ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'pariaza online si ai dublu la prima depunere cu BAUMBET - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi APRILIE:
Pariuri propuse: 3
Pariuri castigate:1
Pariuri pierdute: 0
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #40

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %