O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Dinamo Minsk v Slutsk meciul zilei din Vysshaya Liga, cota 2.00

Dinamo Minsk v Slutsk meciul zilei din Vysshaya Liga, cota 2.00
Dinamo vine dupa 2 victorii consecutive, Slutsk nu a pierdut in deplasare pana acum, vezi pe ce mizam si ce argumente avem.

bh2Cota 2.00 de astazi vine din meciul zilei care se joaca la ora 18:00 la Minsk intre Dinamo si liderul Slutsk. Meciul e considerat derby-ul zilei din pricina faptului ca Dainamo e o echipa cu mari pretentii in acest an dar care deocamdata nu confirma iar Slutsk e lider in campionat cu 13 puncte avand 4 victorii un egal si o singura infrangere pe teren propriu cu Brest./h2/b

Dinamo Minsk au reusit sa lege 2 victorii consecutive in ultimele 2 etape si au cumulat 9 puncte din 18 posibile ceea ce e putin pentur o echipa care vrea titlul. Pe teren propriu Dinamo totusi se misca bine, exceptand prima etapa cand au pierdut cu nou promovata Rukh, Dinamo are 2 victorii cu acelasi scor 2-0 cu Zhodino si Neman. Ne asteptam si astazi la un meci solid al gazdelor si chiar la o victorie avand in vedere ca sunt clar in crestere de forma. Mijlocasul Yevgeniy Shikavka de 27 de ani este principalul om de atac al celor de la Dinamo, are 4 reusite si o pasa de gol in 6 etape scurse.

Slutsk nu a pierdut pana acum in deplasare reusind doua victorii pe terenuri unde se castiga foarte greu la Isloch Minsk si cu Soligorsk si au reusit in ambele deplasari sa marcheze cel putin 2 goluri. Nigerianul Bala Muhammad Umar este principalul om de gol al celor de la Slutsk cu 3 reusite in primele 6 runde. Slutsk are cel mai bun atac din Belarus si ne asteptam sa marcheze si in meciul de astazi de la Minsk.

bh2Dinamo Minsk v Slutsk meciuri directe si pont/h2/b
Ultimele 5 jocuri directe intre cele doua nu au consemnat nici un egal, avem 3 victorii Dinamo si 2 Slutsk, iar in ceea ce priveste ultimele 5 partide pe teren propriu cu Slutsk, Dinamo are 4 victorii de fiecare data cu doua goluri marcate si un 1-1. Ne asteptam la un meci cu goluri si mizam pe interval de goluri.

bPronostic: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.00/b

bh2Dinamo Minsk v Slutsk pariaza online si ai pariu gratis plus freebet la Netbet/h2/b
La Netbet daca deschizi cont nou ai pana la 500 RON pariu gratuit si pe langa acest lucru poti sda vezi meciul live video in timp ce pariezi la Netbet TV. Pentru cei care au deja cont daca plasati un pariu de minim 100 lei pe recomandarea noastra sau alt meci din Belarus si pariul e pierdut, te alegi cu 10 RON freebet pentru fiecare gol inscris in meci.

h2Dinamo Minsk v Slutsk ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=1' target='_blank'pariaza online si ai oferta speciala la Netbet - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi APRILIE:
Pariuri propuse: 4
Pariuri castigate:1
Pariuri pierdute: 0
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #41

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %