O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Primesti 10 lei pentru fiecare GOL marcat in Belarus, vezi oferta

Primesti 10 lei pentru fiecare GOL marcat in Belarus, vezi oferta
Belarus se indreapta cu pasi re3pezi spre etapa cu numarul 8 dar pana atunci va facem cunoscuta o promotie excelenta pentru meciurile de Duminica care au ramas.

Fotbalul da semne de revenire, Coreea de Sud a anuntat ca de weekendul viitor reincep meciurile de campionat si cupa, se mai joaca prin ceva tari exotice, asteptam reluarea in aceasta luna a fotbalului din Bundesliga si in loc de EURO 2020, se anunta o vara fiebinte pentru desemnarea campioanelor in Europa si in lume. Exista si campionate precum Olanda si Franta care au incheiat sezonul acum inainte de termen cu situatia actuala din clasament.

In Belarus se joaca tare si dupa ce in primele etape nu am prea avut goluri acum in runda cu nuamrul 7 se rup plasele portilor, am avut in primul joc al zilei de sambata 7 goluri, care daca aplicai la promotia despre care iti vorbim in randurile urmatoare iti aduceau pana la 70 RON.
Netbet iti ofera pentru orice pariu simplu pe un singur meci din Belarus pierdut, pana la 200 RON freebet. Primesti 10 RON pentru fiecare GOL inscris in principalele ligi din Belarus!

Belarus are programate Duminica ultimele 4 jocuri din etapa cu numarul 7, iar NetBet iti aduce o super promotie la pariurile din singura tara europeana cu meciuri programate in acest weekend!
Pariaza minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singura selectie pe un meci din Belarus, diviziile Premier League și 1st Division (01/05 - 03/05/2020).
Pentru biletele plasate necastigatoare, primesti 10 RON FREEBET pentru fiecare GOL inscris in meciurile alese de tine.

bPentru a profita de aceasta oferta, urmeaza cei trei pasi de mai jos:/b

1. Acceseaza contul tau NetBet si inscrie-te folosind butonul din pagina promotiei
Daca nu ai cont Netbet deschide unul aici: ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=1' target='_blank'h2Cont nou Netbet - primesti un prim pariu gratis - vezi aici/h2/a/strong/u
2. Pariaza min. 100 RON pre-live sau live cu o singura selectie pe meciurile de saptamana aceasta din principalele Ligi de fotbal din Belarus.
3. Daca biletele sunt necastigatoare, primesti 10 RON FREEBET la fiecare gol inscris.


Te rugam sa iti accesezi contul NetBet Sport inainte de a te inscrie la aceasta promotie. Verifica deasemenea termenii promotiei direct in pagina promotiei de pe situl Netbet.

NOTA: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat in considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

Galerie ştiri

Image #42

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %