O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Vitebsk v Slavia Mozyr pont cu cota 2.10, oferta pentru diaspora continua

Vitebsk v Slavia Mozyr pont cu cota 2.10, oferta pentru diaspora continua
Centralnyj Stadion din Vitebsk, echipa locala intalneste pe Slavia Mozyr in meciul al doilea al zilei de Duminica, si ne asteptam la un joc disputat.

bh2In al treilea joc de pe teren propriu Vitebsk intalneste pe Slavia Mozyr. Gazdele sunt pe locul 6 in campionat cu 10 puncte in timp ce oaspetii sunt pe locul 134 cu 7 puncte cumulate si fara punct in ultimele 2 runde.Daca Vitebsk este o echipa zgarcita la goluri, nu acelasi lucru putem spune si despre Slavia care marcheaza destul de mult dar si primeste la fel de multe goluri. /h2/b

Vitebsk are in 6 runde, 3 victorii un egal si doua infrangeri un golaveraj de doar 4-5 si probabil au scos maxim din aceste 4 goluri marcate. Pe teren propriu echipa a reusit doua victorii pana acum la acelasi scor 1-0 cu Gorodeja si Brest, echip[e destul de bune. Desi nu e titular meci de meci Nicolaescu, moldoveanul de 21 de ani din atac pare sa fie in forma a marcat acasa golul victoriei cu Brest si a adus un punct si in deplasarea de la liderul la zi Slutsk, dupa un 1-1 disputat.

Slavia a strans 7 puncte in primele 6 etape, dar acum e fara victorie in ultimele 3 etape, eu reusit doar un egal si au si 2 infrangeri. Au pierdut acasa cu FC Minsk si in deplasare la Isloch, de fiecare data totusi Slavia a marcat. in deplasare Slavia a batut la Brest si a pierdut alte 2 partide la Minsk cu Isloch asa cum spuneam si la liderul Slutsk 3-1, gol marcat si aici de fiecare data. Slavia are doi oameni care au marcat cel putin 2 goluri pe rusul Melnikov si pe Chukhley.

bh2Vitebsk v Slavia Mozyr meciuri directe si pont/h2/b
In ultimele 10 meciuri directe intre cele doua, avem parte de 4 victorii de fiecare parte si 2 rezultate la egalitate, daca analizam ultimele 5 intaniri directe nu avem nici un egal, Vitebsk a castigat de 3 ori iar Slavia celelalte 2 meciuri. Pe teren propriu Vitebsk nu sta prea bine are o singura victorie in 5 jocuri cu Slavia, 2 egaluri si 2 infrangeri, intr-un singur meci au marcat ambele si tot o singura partida a fost peste 2.5 goluri.

bPronostic: marcheaza ambele - cota 2.10/b

bh2Vitebsk v Slavia Mozyr pariaza online si beneficiezi de moneyback sau bonus la Unibet/h2/b
Asa cum ziceam si in titlu avem o oferta speciala pentru romanii din diaspora care vor sa deschida cont online la Unibet si sa parieze pe acest joc. Aveti parte de moneyback la primul pariu si mai mult va returnam prima depunere pana la suma de 20 euro. Daca alegi sa deschizi cont contacteaza-ne la adresa de email online_pariuri@yahoo.com si primesti toate detaliile.

h2Vitebsk v Slavia Mozyr ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=2' target='_blank'pariaza online si ai oferta speciala la UNIBET - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi APRILIE:
Pariuri propuse: 4
Pariuri castigate:3
Pariuri pierdute: 0
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #43

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %