O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

BATE Borisov v Neman, pontul zilei din Vysshaya Liga, cota 2.08

BATE Borisov v Neman, pontul zilei din Vysshaya Liga, cota 2.08
Penultimul joc al etapei cu numarul 7 din Vysshaya Liga se joaca intre Bate o favortita certa la titlu si Neman o echipa care a strans 8 puncte pana acum.

h2bDe la ora 18:00 pe Borisov Arena din Barysaw, BATE cea mai galonata echipa din Belarus in istoria recenta intalneste pe Neman in cadrul rundei cu numarul 7. Gazdele sunt pe locul 5 cu 10 puncte in timp ce oaspetii sunt pe 11 cu 8 puncte. /b/h2

Bate are deja in primele 6 runde, doua infrangeri ultima data a pierdut in deplasare cu Slavia Mozyr. Totus Bate in ultimele 4 runde are 3 victorii si un egal si ce e mai interesant in aceste 4 meciuri nu au incasat gol ceea ce arata ca echipa este in revenire. Doar Zhodino a reusit sa scoata in acest timp puncte cu Bate terminand 0-0 chiar pe Borisov Arena. Pentru Bate principalul om de gol in acest sezon este ca si sezonul trecut mijlocasul de 31 de ani Stanislav Dragun care are deja 3 reusite si o pasa de gol in conditiile in care si sezonul trecut a marcat de 14 ori.

Neman, are pana acum 2 victorii, 2 egaluri si tot atatea infrangeri, iar in ultimele 5 runde a pierdut doar la Minsk cu Dinamo si un singur meci din cele 5 mentionate a fost cu 3 sau mai multe goluri, in ultima runda cu Energetik cand s-a terminat 3-0 pentru Neman. Kadimyan, armeanul din atacul celor de la Neman are si el 3 goluri in acest sezon si e principala speranta pentru un gol in acest meci pentru cerbi, care in 3 deplasari nu au marcat niciodata au incasat 3 goluri si au reusit doar un 0-0 ca si rezultat pozitiv.

bh2BATE v Neman meciuri directe si pont/h2/b
Bate a castigat 4 din ultimele 5 jocuri directe, iar un meci in cupa s-a terminat 0-0. Ultima data cand Neman i-a batut pe cei de la Bate a fost in 2013 e teren propriu un 1-0, iar in deplasare nu am gasit nici o victorie a celor de la Neman, mai mult Bate a cam castigat tot, in 12 partide pe teren propriu numaram 11 victorii si un singur egal. Cea mai mare victorie a fost un 7-1 nu de foarte mult timmp, dar in general am avut meciuri echilibrate.

bPronostic: peste 2,5 goluri - cota 2.08/b

bh2Bate v Neman pariaza online si beneficiezi de dublarea primei depuneri la BAUMBET/h2/b
Baumbet ofera una din cele mai bune cote pentru optiunea aleasa de noi si totodata trebuie sa stii ca daca deschizi cont nou beneficiezi de dublarea primei depuneri pana la suma de 500 RON. La Baumbet poti paria si live pe acest joc ai multe optiuni de pariuri interesante si cotele sunt bune.

h2Bate v Neman ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'pariaza online si ai dublu la prima depunere cu BAUMBET - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi APRILIE:
Pariuri propuse: 5
Pariuri castigate:3
Pariuri pierdute: 0
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #44

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %