O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Gorodeya v FC Minsk pont cu cota 2.00 de vineri din Belarus

Gorodeya v FC Minsk pont cu cota 2.00 de vineri din Belarus
Se intalnesc, unul din cele mai slabe atacuri cu cea mai slaba aparare din campionat. Minsk nu a pierdut niciodata in deplasare cu Gorodeya, asta in istoria recenta.

De la 19:00 pe Gorodeya Stadium se intalnesc in ultimul joc al zilei din Vysshaya Liga, runda cu numarul 8, echipa locala ocupanta a locului 9 si cu FC Minsk ocpanta locului 12, intre cele doua e doar un punct dar forma total diferita. Gorodeja are o singura infrangere in ultimele 5 runde in timp ce FC Minsk are o singura victorie in ultimele 5 runde./strong/h2

Gorodeja pe teren propriu a jucat 3 meciuri dar nu a scos decat 3 puncte dintr-o victorie cu Dinamo Minsk 1-0. Infrangerile au venit cu acelasi scor 2-0 in fata a doua echipe tari Bate si Soligorsk. Gazdele de azi au in primele 7 runde 3 victorii un egal si 3 infrangeri un golaveraj de 4 la 6 si dupa un start slab de campionat si-au revenit la timp. Totusi din cele 10 puncte cumulate doar 3 au fost obtinute acasa asa cum ziceam restul de 7 au venit in deplasare.

FC Minsk este una din cele mai insconstante echipe, pierde cand nu te prea astepti si castiga cand e mai greu. In ultimele 5 runde au reusit sa bata totusi in deplasare la Slavia Mozyr fiind dealtfel singur joc in care au scos puncte. Din cele 9 puncte cumulate 6 au fost obtinute in deplasare fapt care le da sanse in mecul de astazi. FC Minsk are cea mai slaba aparare din campionat dar au totusi si atacul al doilea la egalitate cu Bate, reusind sa marcheze de 11 ori in timp ce au primit 15 goluri. In deplasare atunci cand au reusit sa marcheze FC Minsk a si castigat.

h2strongGorodeja v FC Minsk pont si meciuri directe/strong /h2
In ultimele 5 partide directe intre cele doua avem 2 victorii Gorodeja si 2 FC minsk, un meci terminandu-se 1-1. Ceea ce e important e faptul ca toate victoriile au venit in deplasare.
FC Minsk in 5 deplasari la Gorodeja a castigat de 3 ori iar 2 meciuri s-au terminat la egalitate. Toate victoriile celor de la Minsk au fost cu acelasi scor 1-2, si niciodata intre cele doua pe terenul din Gorodeya nu s-au marcat mai mult de 3 goluri.
In istoria recenta a campionatului Gorodeja nu a castigat niciodata acasa cu FC Minsk.

bPronostic: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.00/b

bh2Gorodeja v FC Minsk pariaza online si urmareste meciul la Netbet TV/h2/b
Iti recomandam sa pariezi online pe acest joc dar si pe celelalte la Netbet, ai parte de o promotie speciala si pe langa toate daca deschizi cont nou primesti pana la 500 RON pariu gratis.

h2Gorodeja v FC Minsk ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=1' target='_blank'pariaza online si ai un pariu gratis de pana la 500 RON - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi APRILIE:
Pariuri propuse: 8
Pariuri castigate:5
Pariuri pierdute: 0
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #47

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %