O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Neman v Rukh Brest pont cu cota 2.36 din prima liga a Belarusului

Neman v Rukh Brest pont cu cota 2.36 din prima liga a Belarusului
Neman a inceput bine campionatul dar acum stau destul de rau, sunt deasupra liniei de retrogradare si au neaparat nevoie de puncte. Rukh e nou promovata si se tine bine.

bh2Ultimul joc al zilei de sambata din Belarus se joaca de la ora 19:00 pe Stadion Neman din Grodno intre Neman si nou promovata Rukh Brest, meciul conteaza pentru etapa cu numarul 8 si una din cele mai bune echipe pe teren propriu intalneste echipa cu o aparare beton au luat doar 3 goluri in 7 runde, e drept nici n-au marcat mai mult de 3 goluri./h2/b

Neman Grodno are doar 8 puncte in 7 runde, au cumulat 2 victorii 2 egaluri si 3 infrangeri, au golaveraj de 7 la 7 si au pierdut in ultimele 3 etape de 2 ori ceea ce arata ca echipa e intr-o scadere de forma. Totusi pe teren propriu Neman este neinvinsa, are 2 victorii si un egal, adica 7 din cele 8 puncte au fost obtinute pe teren propriu. 4 din cele 7 goluri ale celor de la Neman au fost marcate de armeanul Kadimyan si pe teren propriu Neman a marcat 6 din cele 7 goluri, primind doar 1 singur gol.

Rukh are 9 puncte golaveraj 3-3 si e neinvinsa in ultimele 4 runde avand 3 egaluri si 1 victorie, in tot acest timp au marcat 2 goluri primind 1. In deplasare Rukh in 4 partide a scos 5 puncte avand o victorie 2 egaluri si o singura infrangere iar golaverajul e incredibil 1-1, ceea ce arata o eficienta maxima dintr-un singur gol marcat sa reusesti 5 puncte. Echipa are cea mai buna aparare dar si cel mai slab atac din prima liga a Belarusului.

bh2Neman v Rukh Brest meciuri directe si pont/h2/b
Intre cele doua echipe nu exista meciuri directe in istorie, dar avand in vedere traditia celor de la Neman in Belarus si ambitia precum si rezultatele celor de la Rukh ne asteptam la un joc mai mult decat echilibrat, probabil o sa avem din nou putine goluri, dar riscam de aceasta data un rezultat final si mergem pe gazde.

bPronostic: Neman castiga - cota 2.36/b

bh2Neman v Rukh Brest pariaza online si beneficiezi de dublarea primei depuneri la BAUMBET/h2/b
Baumbet ofera una din cele mai bune cote pentru optiunea aleasa de noi si totodata trebuie sa stii ca daca deschizi cont nou beneficiezi de dublarea primei depuneri pana la suma de 500 RON. La Baumbet poti paria si live pe acest joc ai multe optiuni de pariuri interesante si cotele sunt bune.

h2JNeman v Rukh Brest ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'pariaza online si ai dublu la prima depunere cu BAUMBET - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 10
Pariuri castigate:6
Pariuri pierdute: 0
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 4
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #49

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %