O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Klaksvik - B36 Torshavn derby-ul zilei din Feroe, cota 2.00

Klaksvik - B36 Torshavn derby-ul zilei din Feroe, cota 2.00
Cota 2 de astazi vine din campionatul Insulelor Feroe acolo unde campioana intalneste vicecampioana inca din prima runda. Ne asteptam la un meci cu goluri.

bh2De la ora 19:00 pe Injector Arena din Klaksvík avem penultimul joc al primei runde din Insulele Feroe se intalnesc campioana si vicecampioana. Inaintea ultimei runde campionatul trecut cele doua se aflau la egalitate de puncte, iar gazdele de azi s-au impus in deplasare cu 3-0 reusind sa castige campionatul. Astazi tot Klaksvík sunt favoriti, dar probabil fiind inceput de campionat o sa fie altfel, presiune nu este deloc pe cele doua echipe./h2/b

Klaksvík este o echipa care sincer sa fim nu ne spune prea multe dar din ce am observat au o baza moderna de antrenamente un stadion mic cu gazon sintetic bun si se axeaza mult pe tineri originari din Feroe, nu investesc in transferuri dar au in lot fotbalisti buni care au trecut pe la echipe din prima liga din campionatele Norvegiei sau prin Danemarca. Cei mai valorosi jucatori sunt Sebastian Avanzini o extrema de 25 de ani cu origini italiene si cetatenie daneza venit de la Horsens si Alessio Hyseni un italian de origine albaneza venit de la FK Partizani, asadar si in Feroe descoperim ca totul e organizat si se joaca fotbal spre dezvoltare si nu spre stragnare, aceste echipe arata de ce nationala din Feroe e din ce in ce mai greu de batut in ultima vreme.

Daca Klaksvík are multi stranieri in lot, putem spune ca B36 Torshavn se baseaza mult pe jucatori autottoni cu experienta si a reusit cateva repatrieri de marca, l-a adus pe Meinhard Olsen de la Kristiansund din Norvegia, pe Ragnar Samuelsen de la Streymur unde era imprumutat si Árni Frederiksberg e cel mai valoros jucator de la ei fiind cotat la aproape 200.000 de euro. La capitolul plecari cea mai importanta e atacantul polonez Lukasz Cieslewicz care a ajuns la Vikingur.

bh2Klaksvik - B36 Torshavn meciuri directe si pont/h2/b
In ultimele 5 partide directe intre cele doua fiecare are cate doua victorii un meci de cupa terminandu-se la egalitate cu castig pentru gazdele de azi in urma prelungirilor. Media de goluri intre cele doua este de 3 si in doar 2 partide din cele amintite au marcat ambele. Pe terenul celor de la Klaksvik, aspetii au reusit doua victorii din care in ultimul joc cu 0-2. Am observat ca s-a marcat mult in ultima vreme dar fiind un joc de debut in noul sezon ne asteptam la mai mult echilibru si mizam pe maxim 3 goluri in joc.

bPronostic: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.00/b

bh2Klaksvik - B36 Torshavn pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet/h2/b
Netbet iti pune la dispozitie daca deschizi cont online, un pariu gratuit de pana la 500 RON, iar meciul oferit de noi se preteaza pentru aceasta promotie avand o cota de 2.00. De exemplu daca pariezi 300 lei pe cota 2 in cazul in care castigi te alegi cu 600 lei in cazul in care pierzi primesti miza inapoi. Va rugam sa cititi toate conditiile ofertei pe pagina Netbet.

h2Klaksvik - B36 Torshavn ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=1' target='_blank'pariaza online si ai dublu la prima depunere cu BAUMBET - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 11
Pariuri castigate:8
Pariuri pierdute: 0
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #50

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %