O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Smolevichi v Bate, pontul zilei din Belarus, cota 1.86

Smolevichi v Bate, pontul zilei din Belarus, cota 1.86
Smolevichi e fara victorie in campionat Bate nu a pierdut decat 2 puncte in ultimele 5 runde, ne asteptam la un meci disputat si oaspetii sunt favoriti la victorie.

bh2De la ora 18:00 avem penultimul joc al rundei cu numarul 8 din Belarus, pe Ozerny Stadium din Smolevichi echipa nou promovata revine acasa in fata propriilor suporeteri si intalneste pe Bate Borisov. Daca gazdele inca nu au castigat in noul sezon, Bate cu o victorie azi poate ajunge chiar si pe primul loc./h2/b

Smolevichi, in ultimele 5 runde disputate au reusit doar 2 egaluri si 3 infrangeri. In acest timp Smolevichi a reusit sa marcheze de doar 2 ori si a primit 7 goluri, ceea ce e foarte putin chiar si pentru o echipa nou promovata. Pe teren propriu gazdele de azi au marcat un singur gol in 5 runde dar au reusit sa scoata 2 puncte din 2 egaluri 0-0. Astazi au un meci dificil si probabil multi se asteapta la o victorie oaspetilor fara probleme.

Bate a inceput ezitant campionatul dar acum par sa isi fi intrat in mana, sunt finalisti in cupa si au 4 din 5 victorii posibile in ultimele 5 runde un meci incheindu-se la egalitate. In deplasare Bate are 3 infrangeri dar in ultimele 2 runde au reusit victorii consecutive fara sa primeasca gol. Dragun este cel mai in forma jucator al celor de la Bate are 3 reusite si o pasa de gol in campionat.

bh2Smolevichi v Bate meciuri directe si pont/h2/b
Cele doua s-au intalnit in meci direct de 2 ori de fiecare data a castigat Bate 1-0 si 3-2. Meciul cu mai multe goluri a fost pe stadionul celor de la Smolevichi si avand in vedere circumstantele de acum ne asteptam ca Bate sa marcheze si astazi de cel putin 2 ori.

bPronostic: Bate marcheaza 2-3 goluri - cota 1.86/b

bh2Smolevichi v Bate pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet/h2/b
Iti recomandam sa pariezi online, iar in acest sens la Baumbet ai oferta speciala, la prima depunere primesti dublu. De exemplu depui 300 ron o sa ai 600 ron de pariuri.Pe langa asta la Baumbet ai cateva promotii excelente printre care bonus sublu la biletele cu multe meciuri, la 0-0 nu pierde nimeni si optiunea cash out.

h2Smolevichi v Bateua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'pariaza online si beneficiezi de dublu la prima depunere - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 13
Pariuri castigate:8
Pariuri pierdute: 3
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #52

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %