O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Zhodino v Gorodeja, pontul zilei de vineri din Belarus, cota 2.00

Zhodino v Gorodeja, pontul zilei de vineri din Belarus, cota 2.00
Primul joc al zilei de vineri din Belarus s-a amanat, ne ramane intalnirea de la ora 20:00 care e un adevarat derby dupa forma echipelor. Zhodino v Gorodeja avem un pont cu cota 2.00.

h2bVineri de la ora 20:00 pe Stadion Torpedo din Zhodino avem un meci interesant intre doua echipe care se descurca bine gazdele sunt chiar in topul clasamentului. Zhodino e pe 3 cu 15 puncte in timp ce Gorodeja e pe 11 cu 11 puncte cumulate in primele 8 etape. Zhorino nu a luat bataie in ultimele 5 etape in timp ce Gorodeja a pierdut un singur meci din 5./b/h2

Zhodino e pe locul 3 in campionat asa cum spuneam, au 15 puncte si in 8 meciuri doar o infrangere, 4 victorii si 3 egaluri. In ultimele 5 partide Zhodino are 3 egaluri si 2 victorii, iar pe teren propriu nu au pierdut nici un meci mai mult in 3 runde nu au incasat gol, au 2 victorii si un 0-0 cu Rukh Brest. Pentru Zhodino principalii oameni de gol sunt Gorbachik V. cu 4 reusite si brazilianul Ramos cu 2 reusite si 3 pase decisive.

Gorodeja are 2 oameni care au marcat 2 goluri sarbul Sajcic L. care are si o pasa de gol si rusul Sorokin. Gorodeja nu a castigat in ultimele 3 etape au reusit doar o infrangere si 2 egaluri. In ceea ce priveste meciurile din deplasare Gorodeja a pierdut o singura partida cu Vitebsk 1-0 si sunt neinvinsi in ultimele 3 deplasari, au 2 victorii si un egal. Se anunta un meci echilibrat, nici una din echipe nu exceleaza la numarul de goluri, Gorodeja are 3 goluri marcate si 2 primite in deplasare.

bh2Zhodino v Gorodeja meciuri directe si pont/h2/b
In ultimele 4 partide directe intre cele doua fiecare echipa are cate o victorie iar 2 meciuri s-au terminat 1-1. E interesant ca victoriile au venit in deplasare de fiecare data. Cu Zhodino gazda, cei de la Gorodeja au castigat de 2 ori, odata s-au impus gazdele si un meci s-a terminat la egalitate, 2 meciuri au fost cu peste 2.5 goluri si in 3 partide au marcat ambele. Ne tenteaza pronosticul pentru marcheaza ambele dar alegem sa mergem pe un tip de pariu la cota buna si mult mai flexibil.

bPronostic: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.00/b

bh2Zhodino v Gorodeja pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet/h2/b
Iti recomandam sa pariezi online, iar in acest sens la Baumbet ai oferta speciala, la prima depunere primesti dublu. De exemplu depui 300 ron o sa ai 600 ron de pariuri.Pe langa asta la Baumbet ai cateva promotii excelente printre care bonus sublu la biletele cu multe meciuri, la 0-0 nu pierde nimeni si optiunea cash out.

h2Zhodino v Gorodejaua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=3' target='_blank'pariaza online si beneficiezi de dublu la prima depunere - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 14
Pariuri castigate:9
Pariuri pierdute: 4
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #54

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %