O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Finlanda – Ucraina Ponturi pariuri 09.10.2021

Finlanda – Ucraina Ponturi pariuri 09.10.2021
Meci din cadrul Grupei D, acolo unde Franța este mare favorită, confirmând din plin acest statut, fiind lider detașat. În schimb, pentru locul 2 este o luptă deschisă între celelalte patru echipe din grupă, după cum arată clasamentul la zi, chiar și „cenușăreasa” Kazahstan.

Finlanda vrea să profite de cea mai bună perioadă din istoria sa și după ce s-a calificat în premieră la un turneu final, cel de la ultimul Euro, încearcă o nouă lovitură, iar după cele întâmplate până acum nu este deloc lipsită de șanse în a prinde locul 2, chiar dacă a fost inițial cotată cu șansa a 3-a. Rezultatele sale din aceste preliminarii, în ordine cronologică: cu Bosnia-Herțegovina, cu Ucraina, cu Kazahstan și cu Franța. Iată și scorurile de la Euro: cu Danemarca, cu Rusia și cu Belgia. Iar în partidele amicale: cu Elveția, cu Suedia, cu Estonia și cu Țara Galilor. Rămânând strict la preliminariile CM, observăm că a marcat în toate meciurile, mai puțin în singura înfrângere, logică, cea din Franța. Egalul de-acasă cu Bosnia-Herțegovina, când a primit gol spre final, a fost recuperat cu egalul din Ucraina, când a venit rândul ei de a marca gol spre final.
Deocamdată, a fost numit un interimar, Oleksandr Petrakov, cel care se ocupase de destinele reprezentativei U21 a țării sale. Cotați cu șansa a doua, galben-albaștrii au confirmat doar în parte acest statut, având destule rezultate neconvingătoare, unele chiar contradictorii.
Rezultatele sale din aceste preliminarii, în ordine cronologică: cu Franța, cu Finlanda, și cu Kazahstan, cu Franța. Așadar o situație foarte rar întâlnită, 5 egaluri din 5 posibile! Rezultatele sale de la Euro: 2-3 cu Olanda, cu Macedonia de Nord, cu Austria, cu Suedia și cu Anglia. Iar în partidele amicale: cu Bahrain, cu Irlanda de Nord, cu Cipru, cu Cehia. Privind toate aceste 14 partide, un element comun ar fi că a marcat în toate partidele cu excepția a două dintre ele, ambele de la Euro, cu Austria și „dușul rece” cu Anglia. Totodată a primit gol mai mereu, cu excepția a două amicale, cu Irlanda de Nord și Cipru.
Finlanda – Ucraina meciuri directe
Cele două s-au confruntat până acum doar de 3 ori, de fiecare dată cu miză. Prima oară s-au întâlnit în cadrul preliminariilor pentru CM 2018, când Ucraina s-a impus în ambele partide, 1-0 pe teren propriu și 2-1 în deplasare. Iar în actualele preliminarii, în partida din tur, a fost 1-1 la Kiev
Finlanda – Ucraina
Finlanda: Hrádecký - Toivio, Arajuuri, Väisänen, Alho, Nissilä, Kamara, Valakari, Hämäläinen, Pukki, Pohjanpalo
Ucraina: Pyatov - Zabarnyi, Matvienko, Kryvțov, Zabarnyi, Matvienko, Kryvțov, Karavaev, Sydorciuk, Șaparenko, Sobol, Yarmolenko, Țîgankov – Yaremciuk
Pronostic: Ucraina invinge cota 2.32

Finlanda - Ucraina- Unde pariem online!?


pariaza online la NETBET si beneficiezi de un un pariu gratuit - vezi oferta

Va recomandam sa deschideti un cont nou la Netbet unde beneficiati de pana la 500 ron gratuit la primul pariu si pe langa acest pariu gratis beneficiati de pariuri live excelente, cote destul de bune si optiuni de pariuri foarte variate.


Ponturi propuse: 6
Ponturi castigate: 2
Ponturi pierdute: 3
Ponturi anulate:
Ponturi in desfasurare: 1
Cota minima 1.70

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %