O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Anglia – Ungaria Meciul zilei 12.10.2021

Anglia – Ungaria Meciul zilei 12.10.2021
Preliminariile pentru campionatul mondial din Qatar continua cu o serie de meciuri extreme de interesante. Unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestei seri este duelul dintre Anglia - Ungaria. Acest meci are o favorită clară dar oricând calculele hârtiei pot fi întoarse.Cele două adversare din acest meci fac parte din grupa I. În această grupă au mai fost repartizare echipele: Polonia, Andora, Albania și San Marino.

Anglia vine din postura de finalist la Campionatul European și are toate șansele să câștige și această grupă. Gazdele partidei din această seară ocupă prima poziție a grupei, după ce au acumulat19 puncte. Englezii domină această grupă. Ei au atât cea mai bună defensivă cât și cea mai bună ofensivă. Au reușit să înscrie de 23 de ori și în schimb au primit doar 2 goluri ceea ce ne arată că au o defensivă de fier. În ultima etapă au administrat celor din Andora un scor de 5-0, într-un meci în care nu s-a pus deloc problema câștigătoarei. Pentru acest meci Anglia va încerca să îl rezolve încă din prima lui parte. Cu cât va trece mai mult timp și Anglia nu va marca, cu atât le va fi mai greu să o facă. Astfel că Anglia va încerca să înscrie încă din prima repriză.
Ungaria are șanse foarte mici de calificare dar maghiarii încă speră la cel puțin poziția secundă, dar pentru acest lucru au nevoie de un rezultat bun astăzi. Ungurii au acumulat în clasamentul grupei 10 puncte. Au de recuperate 4 puncte față de Polonia, și 5 față de Albania. Forma de moment a oaspeților este una foarte slabă. Ei au pierdut de 3 ori în ultimele 4 partide ceea ce este foarte mult. Ungurii vin după o prestație destul de bună de la Campionatul European, găzduit și de Budapesta, în care au lăsat o impresie foarte bună.
Anglia – Ungaria meciuri directe
Ultimul meci direct dintre cele două echipe a fost chiar meciul tur. El s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru englezi. Jocul s-a disputat chiar pe arena din Budapesta.
Anglia – Ungaria echipe probabile:
Anglia: Johnstone – Trippier, Stones, Coady, Chilwell, Ward-Prose, Lingard, Foden, Saka, Abraham, Sancho.
Ungaria: Gulacsi – Szalai, Orban, Botka, Nagy, Schafer, Nagy, Nego, Szoboszlai, Sallai, Salloi.
Pronostic: peste 2,5 goluri cota 1.80.Luxemburg - Serbia- Unde pariem online!?


pariaza online la NETBET si beneficiezi de un un pariu gratuit - vezi oferta

Va recomandam sa deschideti un cont nou la Netbet unde beneficiati de pana la 500 ron gratuit la primul pariu si pe langa acest pariu gratis beneficiati de pariuri live excelente, cote destul de bune si optiuni de pariuri foarte variate.


Ponturi propuse: 7
Ponturi castigate: 2
Ponturi pierdute: 4
Ponturi anulate:
Ponturi in desfasurare: 1
Cota minima 1.70

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %