O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Nurnberg v Aue pontul zilei din Bundesliga 2, cota

Nurnberg v Aue pontul zilei din Bundesliga 2, cota
Nurnberg aflata in suferinta intalneste Aue pe care daca o bate o duce de pe 6 pana in hora retrogradarii.

Runda 27 din Bundesliga 2 programeaza de la ora 19:30 pe Max-Morlock-Stadion din Nuremberg meciul dintre echipa locala aflata in suferinta si la subsolul clasamentului si Aue o echipa care se misca bine. Gazdele au neaparata nevoie de puncte daca nu vor sa intre in hora retrogradarii.

Nurnberg e pe 15 in clasament cu un punct peste Wehen locul de baraj si 2 peste Karlsruher prima sub linie. Au cumulat 29 de puncte au 34 de goluri marcate si 46 primite iar in ultimele 5 runde au o singura victorie, 3 infrangeri dintre care 2 in ultimele 2 partide si un egal. In ultimele 2 partide nu au marcat nici macar gol. Acasa Nurnberg are in ultimele 2 jocuri infrangeri si e clar ca echipa nu sta deloc bine. Hack e cu 7 reusite golgheretul echipei si acum singura preocupare este probabil salvarea de la retrogradare.

Aue e pe 6 in clasament, au 37 de puncte si sunt la 8 lungimi de promovare ceea ce probabil nu isi propun dar si la 9 puncte de retrogradare pe care vor sa o evite. Aue in ultimele 5 runde au 2 victorii, 2 infrangeri si un egal. In deplasare Aue nu a castigat nici unul din ultimele 4 jocuri mai mult sunt fara gol marcat in 3 din aceste partide, fiind la acest capitol penultima intr-un clasament al meciurilor din deplasare cu doar 7 puncte cumulate la fel ca si ultima clasata Dresda.

bh2Nurnberg v Aue meciuri directe si pont/h2/b
Intre cele doua echipa nu am avut nici un egal in ultimele 5 intalniri directe, de 3 ori a castigat Nurnberg si de doua ori Aue, in toate partidele au marcat ambele si toate jocurile au fost cu peste 2,5 goluri marcate. Nurnberg deasemenea a castigat toate meciurile jucate acasa cu Aue, de fiecare data marcand cel putin doua goluri, deci statisticile arata un 1 solist, dar mergem pe o varianta mai cuprinzatoare si optiunea de pariu multigoluri cred ca e perfecta pentru acest joc.
bPronostic: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.00/b

bh2Nurnberg v Aue pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet/h2/b
Cea mai buna cota pentru aceasta optiune am gasit-o la Netbet si trebuie sa stii ca daca deschizi cont la ei ai parte de parimul pariu gratis pana la suma de 500 lei, astfel daca mizezi 500 lei pe cota 2 propusa de noi in caz de castig te alegi cu 1000 lei iar daca pierzi primesti miza inapoi.

h2Nurnberg v Aueua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=1' target='_blank'pariaza online si cel mai mare pariu gratis de pe piata - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 20
Pariuri castigate:11
Pariuri pierdute: 7
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #61

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %