O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Koln - Dusseldorf, pontul zilei din Bundesliga, cota 2.10

Koln - Dusseldorf, pontul zilei din Bundesliga, cota 2.10
Sambata Tapii dau de Fortuna intr-un joc de care pe care avand in vedere ca ambele echipe trec printr-o forma buna.

bh2Pe RheinEnergieStadion din Koln de la ora 19:30 e ultimul joc de sambata al etapei cu numarul 27 din Bundesliga, se joaca fara spectatori si Tapii de la FC Koln intalnesc Fortuna din Dusseldorf aflata in mare foame de puncte si totodata neinvinsa in ultimele jocuri./h2/b

Koln e pe 10 in campionat au 33 de puncte la 10 de locul de baraj ocupat de Fortuna si la 6 puncte de un loc in cupele europene. Tapii trec printr-o forma buna au reusit o serie de 3 victorii consecutive in ultimele 5 jocuri, iar in ultimele doua partide eu un egal si o infrangere, i-a batut Gladbach si au remizat 2-2 cu Mainz la reluarea fotbalului de dupa pandemie. Columbianul Cordoba e principalul om de atac pentru Koln cu 10 reusite si o pasa decisiva, cele 10 goluri sunt un sfert din cele marcate de echipa in Bundesliga. Problemele celor de la Koln sunt in aparare acolo unde au incasat aproape 2 goluri pe meci avand 47 de goluri primite. Koln acasa are o singura infrangere in 5 runde doar Bayern reusind sa ii bata.

Fortuna dupa o perioada in care nu le iesea mai nimic si desi faceau partide foarte bune la final se vedeau infranti mai ales datorita apararii care a luat 50 de goluri in cele 26 de etape scurse, acum a reusit sa lege 4 rezultate pozitive o victorie si 3 egaluri, au remizat cu Paderborn 0-0, Mainz 1-1 si Hertha 3-3, victoria venind in deplasare cu Freiburg. Pentru Fortuna meciurile din deplasare au adus 10 puncte si trebuie sa notam va in ultimele 3 partide au luat 5 puncte deci sunt fara infrangere. Hennings are 11 reusite pentru Dusseldorf si e princiaplul marcator al echipei.

bh2Koln - Dusseldorf meciuri directe si pont/h2/b
Ultimele 5 partide dintre cele doua au fost foarte echilibrate punctele impartindu-se in mod egal 2 victorii de fiecare parte si un egal. In 3 partide au marcat ambele 4 jocuri au fost cu cel putin 2 goluri si 2 cu cel putin 3 goluri.
Fortuna a castigat in istorie o singura data la Koln chiar in primul joc dintre cele doua pe terenul lui Koln in 89, de atunci nu a mai reusit decat 3 egaluri si 3 infrangeri, dar de fiecare data am avut parte de jocuri foarte echilibrate.
Mizam pe tipul de pariu multigoluri si crede ca o sa avem parte de 2-3 in acest joc.

bPronostic: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.10/b

bh2Koln - Dusseldorf pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet/h2/b
Cel mai mare pariu gratis de pe piata se afla la Netbet unde ai parte de pana la 500 ron la primul pariu gratuit, tot ce trebuie sa faci este sa faci cont nou folosind legatura de mai hos si sa urmezi instructiunile de acolo.

h2Nurnberg v AueKoln - Dusseldorfua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=1' target='_blank'pariaza online si cel mai mare pariu gratis de pe piata - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 21
Pariuri castigate:11
Pariuri pierdute: 7
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #62
Image #63

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %