O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Leipzig v Hertha pontul zilei din Bundesliga, cota 2.35

Leipzig v Hertha pontul zilei din Bundesliga, cota 2.35
Avem fata in fata doua echipe care in ultima etapa au dat o ploaie de goluri, pe intrecere, Lepizg 5 iar Hertha 4 fara sa primeasca vre-unul. Astazi mizam pe echilibru.

bPe Red Bull Arena din Leipzig nu se va juca cu stadionul ca in imagine, dar speram sa avem fotbal de calitate pentru ca avem meci interesant intre echipa locala Leipzisg, locul 3 in campionat si Hertha locul 11. De la revenire nici una din echipe nu a pierdut, mai mult ambele au facut scor la 0 etapa trecuta, Hertha a baut in derby pe Union Berlin cu 4-0 in timp ce Leipzig a batut la Mainz cu 5-0, deci ploaie de goluri fara sa primeasca./b

Leipzig RB este una din echipele bune din Bundesliga, in ultima vreme chiar foarte greu de batut au jucat in Champions League unde a trecut de grupe se mentin bine si in Bundesliga fiind pe locul 3 iar cu o victorie azi pot ajunge chiar pe 2. Proiectul de la Leipzig e unul care a dat roade intr-un timp foate scurt, au scouteri foarte buni au adus tineri de valoare care crescutir corect au explodat si au fost vandutoi pe foarte multi bani, iar echipa creste de la sezon la sezon si in performante. Leipzig e echipa cu cele mai putine infrangeri din campionat doar 3 si totodata au cea mai buna aparare cu doar 27 de goluri primite. In ultimele 5 jocuri totusi nu stralucesc au doar 2 victorii si 3 egaluri.

Hertha Berlin a plecat ca din tun dupa pandemie, au batut la scor de neprezentare la Hoffenheim si apoi au dat 4 oluri fara sa primeasca vre-unul cu Union Berlin, deci atac foarte bun si aparare beton, lucru care ne transmite ca echipa e intr-o forma foarte buna si ne asteptam la un meci echilibrat si cu Leipzig in care Hertha o sa ia greu gol.

bh2Leipzig v Hertha meciuri directe si pont/h2/b
In 7 jocuri oficiale in Bundesliga intre cele doua nu am avut nici un egal, Leipzig conduce la victorii avand 6 in timp ce Hrtha a castigat doar o singura data. Tot 6 partide au fost cu peste 2,5 goluri si doar in primul joc am avut 2 goluri. In 4 partide au marcat ambele, dar totusi acum mizam pe mult mai mult echilibru, totusi mergem la doua capete cu optiunea de pariu multigoluri.

bPronostic: se marcheaza 2-3 goluri- cota 2.35/b

bh2Leipzig v Hertha pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet/h2/b
Iti recomandam sa pariezi pe acest pont la Netbet ai cea mai mare cota pentru tipul de pariu ale si cel mai mare pariu gratis daca deschizi cont prin noi, de pana la 500 RON. La netbet ai saptamanal promotii, cotew foarte bune live si suport tehnic foarte bun.

h2Leipzig v Hertha ua href='http://new.onlinepariuri.com/infusions/weblinks/weblinks.php?weblink_id=1' target='_blank'pariaza online si cel mai mare pariu gratis de pe piata - vezi detalii/a/strong/u/h2

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 25
Pariuri castigate:15
Pariuri pierdute: 9
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #68

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %