O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Freiburg - Monchengladbach pontul zilei de vineri din Bundesliga, cota 2.10

Freiburg - Monchengladbach pontul zilei de vineri din Bundesliga, cota 2.10
Freiburg pe teren propriu nu prea sta la discutii cu Borussia Monchengladbach, dar acum situatia e una speciala pentru ca oaspetii au probabil cea mai buna echipa din ultimii 15 ani. De cand s-a reluat Bundesliga gazdele nu au reusit sa castige in timp ce oaspetii nu au pierdut in deplasare de 5 etape.

De la 21:30 pe Schwarzwald-Stadion din Freiburg incepe runda cu numarul 30 din Bundesliga avem meci intre echipa locala si Borussia din Monchengladbach, se anunta o partida disputata si destul de echilibrata avand in vedere ca oaspetilor le lipsesc multi fotbalisti de baza. Freiburg e pe 8 nu are deocamdata emotii de retrogradare dar daca continua pe panta descendenta orice e posibil. Monchengladbach trage tare pentru un loc in Liga Campionilor si inca spera si la cel putin locul 2.Freiburg are 38 de puncte 11 peste locul de baraj si e fara victorie in ultimele 4 jocuri, adica excat de la revenirea fotbalului n-au reusit sa castige. Au 2 egaluri in deplasare cu Leipzig si Frankfurt si doua infrangeri acasa cu acelasi scor 0-1, i-a batut Werder si Leverkusen. Acasa Freiburg a scos 20 de puncte a dat 16 goluri a luat 16, in 14 meciuri si au 6 victorii 2 egaluri si 6 infrangeri dintre care 3 in ultimele 5 jocuri. Freiburg e echipa cu cea mai mica medie de goluri in meciurile ei, doar 2,7 avand 15 meciuri terminate cu over 2.5 si 14 cu under 2.5. Freiburg a avut acasa 4 meciuri in care a condus la pauza a castigat 3 si unul l-a pierdut, iar in ultimele 3 infrangeri de acasa toate au fost la 0.

Monchengladbach are 56 de puncte, 11 mai putin decat Bayern, 4 mai putin decat locul 2 Dortmund si e la egalitate de puncte cu locul 5 Leverkusen care dealtfel i-au si batut in urma cu 3 etape. Cealalta Borussie a avut un start de campionat foarte bun au fost si pe primul loc si au un lot excelent, trag la un loc pe podium in acest sezon si cel putin pana acum il merita. Plea si Thuram care e pe picior de plecare pentru ca a intrat in vizorul echipelor mari, sunt principalii marcatori ai echipei cu 10 reusite fiecare si au mai contribuit la 10 respectiv 8 goluri cu pase decisive. In deplasare Monchengladbach nu a pierdut in ultimele 5 etape au 2 egaluri si 3 victorii, iar 4 din ultimele 5 jocuri s-au terminat cu peste 2.5 goluri marcate in meci, un lucru de luat in calcul.

Freiburg - Monchengladbach meciuri directe si pont


Freiburg conduce statistica ultimelor 10 meciuri directe avand 4 victorii in timp ce Gladbach are doar 3 iar 3 jocuri s-au terminat la egalitate. Toate cele 4 victorii ale celor de la Freiburg au venit in meciuri de acasa, Gladbach nu a mai batut din 2007 pe terenul lui Freiburg iar de atunci in 9 partide au pierdut de 8 ori, deci Freiburg pare pe teren propriu un fel de sperietoare pentru Monchengladbach, care in 6 din cele 9 meciuri nu a reusit nici sa marcheze. Acum datele problemei sunt altele si la ce atac au oasptii ne asteptam sa avem un meci cu goluri.
Pronostic: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.10

Freiburg - Monchengladbach pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet


Pariaza online la Netbet ai la dispozitie cel mai mare pariu gratis de pe piata si poti beneficia saptamanal de promotii interesante. La Netbet daca pariezi 500 lei si e primul pariu pe cota propusa in caz de castig te alegi cu 100 ron daca nu primesti miza de 500 ron inapoi.

Freiburg - Monchengladbach pariaza online si ai parte de cel mai mare pariu gratis - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IUNIE:
Pariuri propuse: 4
Pariuri castigate:0
Pariuri pierdute: 1
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #78

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %