O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Liverpool v Atletico Madrid, pariul zilei din Liga Campionilor, cota 2.05

Liverpool v Atletico Madrid, pariul zilei din Liga Campionilor, cota 2.05
Liverpool nu de putine ori a intors rezultate imposibile, acum are in fata o echipa care stie totul despre calificarile la limita, despre distugerea unui meci printr-o aparare enervanta si mai mult un atac mai mult decat pragmatic, dau gol si dintr-o jumatet de ocazie.

h2strongDe la 22:00 pe Anfield, Liverpool cu un stadion plin chiar daca la nivel mondial epidemia de COVID19 progreseaza alarmant, incearca sa rastoarne situatia meciului tur decis de un gol marcat in minutul 4 de Saul unul din cei mai importanti oameni ai celor de la Atletico. Klopp a trecut prin situatii asemenatoare si sezonul trecut, chiar mai grave dar Atletico e probabil ce mai tare stanca de care te poti lovi iar acest 1-0 e scorul perfect pentru ei./strong/h2

Liverpool asa cum era de asteptat au o perioada de cadere, dupa meciul cu Atletico a venit infrangerea din campionat cu Watford 3-0 si eliminarea din cupa importiva celor de la Chelsea. Pe langa aceste 3 infrangeri in ultimele 5 jocuri, mai avem 2 victorii la limita 2-1 cu Borunemoth si 3-2 cu West Ham, dar si in aceste meciuri echipa a aratat destule probleme. La cum e situatia de fata e foarte greu pentru Liverpool sa obtina calificarea in fata unui Atletico foarte bine organizat.

Atletico are 3 egaluri si 2 victorii in ultimele 5 jocuri iar ultima infrangere a fost in fata celor de la Real cand au cedat cu 1-0. Principala forta a celor de la Atletico este apararea care functioneaza foarte bine dar daca primesc spatii sau au lovituri libere si faze fixe pot sa devina periculoasi deoarece trateaza aceste faze cu maxima seriozitate si au si eficienta maxima. Atletico e genul de echipa care din jumatate de ocazie da gol, asa cum a fost si in tur cand dupa un corne Saul a reusit sa impinga mingea in poarta.

h2strongLiverpool v Atletico pontul zilei si alte statistici pentru pariori/strong/h2
Liverpool a pierdut recent inca 2 meciuri de calificare in tur si de fiecare data a reusit calificarea dupa meciul din retur. Klopp a castigat 12 din 16 meciuri de Liga Campionilor pe Anfield si echipa a mrcat 45 de goluri. Nici pentru Atletico lucrurile nu arata foarte bine in deplasari, a castigat un singur meci din 9 partide disputate in deplasare. Liverpool nu a primit gol acasa in disputele de anul trecut din Liga Campionilor, atunci cand a fost vorba de meciuri de calificare. Toate aceste elemente indica un meci foarte disputat si contrar statisticilor axandu-ne pe forma de moment a echipelor mizam pe goluri in ambele porti.

strongPronostic: marcheaza ambele echipe - cota 2.05/strong

h2strongLiverpool v Atletico pariaza online cu dublu la depunere/strong/h2
Iti recomandam o agentie care a dezvoltat un sistem eficient de aparate de pariuri offline, iar pe online a intrat in forta, face progrese anual si ofera promotii interesante, pe placul pariorilor, poti sa castigi si daca pierzi un meci pe bilet, beneficiezi de castig suplimentar la biletele cu cote mari, ai un sistem de pariuri live bun si peste toate primesti dublu la prima depunere daca deschizi cont acum.

strongLiverpool v Atletico - a href='http://www.onlinepariuri.com/weblinks.php?cat_id=9weblink_id=194' target='_blank'pariaza online cu dublu la depunere - vezi oferta/a/strong

OP statistici ponturi MARTIE:
Pariuri propuse: 6
Pariuri castigate:2
Pariuri pierdute: 1
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #7

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %