O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Dortmund v Hertha, oferta speciala diaspora si predictie, cota 2.60

Dortmund v Hertha, oferta speciala diaspora si predictie, cota 2.60
Dortmund joaca din pacate tot fara spectatori cu Hertha o echipa care nu prea a mai luat bataie in ultima vreme, avem un pont atipic, dar speram sa iasa.

In ultimul joc al zilei de Sambata in Bundesliga de la 19:30 pe Signal Iduna Park din Dortmund se intalnesc Borussia si Hertha doua echipe care au inceput bine reluarea campionatului si care inca mai spera sa isi atiunga obiectivele. Dortmund e pe 2 la 7 puncte de Bayern in timp ce Hertha tot urca si vizeaza un loc de cupa eruopeana fiind la 4 puncte de acesta. Daca pe Dortmund i-a batut Bayern in ultima etapa acasa, Hertha e neinvinsa in ultimele 5 runde si in 9 din ultimele 11 deplasari.Dortmund are o serie de accidentati care s-ar putea sa influenteze rezultatul acestui joc pentru ca din 5 cel putin 4 ar avea loc sau chiar ar fi in primul 11, este vorba de Haaland care e momentan incert, Reus, Hummels, Zagadou, Reus, Schulz, Dahoud. Dortmund are o infrangere acasa in precedentul jos asa cum spuneam si in rest are victorii pe linie, in 14 partide acasa 10 au fost castigate si 3 terminate la egalitate au luat 11 goluri si au dat 45 avand o medie de 4 goluri in meciurile pe teren propriu. Borussia inca spera la titlu chiar daca sunt 7 puncte fata de Bayern, pentru ca au un lot puternic si ne asteptam ca si Bayern sa aibe o cadere in viitorul apropiat.

Hertha e echipa care si-a revenit cel mai bine dupa pandemie, dintre echipele care nu-s in prim plan, au o serie de 6 meciuri fara infrangere si mai mult nu au pierdut in ultimele 8 deplasari oficiale. Deci Hertha o sa fie o nuca tare pentru Borussia si tocmai de accea evitam un rezultat final. Totusi statistica spune ca Hertha a atacat in mai toate deplasarile si asta rezulta si din faptul ca in 6 din ultimele 7 deplasari au avut peste 3,5 cornere.

Dortmund v Hertha meciuri directe si pont


In meciurile directe situatia sta destul de echilibrat, 6 din ultimele 8 meciuri in care Dortmund a intrlnit-o pe Herrtha au fost cu sub 3.5 goluri. Hertha nu a mai batut la Dortmund din 2013 de atunci au mai fost 3 victorii Dortmund si 3 egaluri, dar noi ne optim la cornere si mergem pe faptul ca Hertha isi creaza multe faze de poarta si intalneste o echipa care nu refuza fotbalul pe contre.

Pronostic:Hertha peste 3,5 cornere in meci - cota 2.60

Dortmund v Hertha pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet


Daca esti din diaspora si alegi sa deschizi cont la UNIBET pe langa oferta pusa la dispozitie de ei trebuie sa stii ca noi iti returnam prima depunere in skrill sau pay-pal pana la suma de 30 euro, tot ce trebuie sa faci este sa deschizi cont folosind legatura de mai jos, sa depui sa pariezi si apoi sa ne trimiti la adresa de email online_pariuri@yahoo.com username si adresa de email unde returnam depunere, iar in 72 de ore daca totul e ok iti returnam depunere.

Dortmund v Hertha pariaza online si ai parte oferta exclusiva pentru pariori din diaspora - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IUNIE:
Pariuri propuse: 6
Pariuri castigate:0
Pariuri pierdute: 1
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 5
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #80

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %