O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Augsburg v FC Koln, predictia zilei la pariuri, mizam pe o cota de 2.45

Augsburg v FC Koln, predictia zilei la pariuri, mizam pe o cota de 2.45
Augsburg e intr-o situatie dificila dar nici Koln nu sta bine, sunt vecine de clasament si orice punct este. Augsburg acasa in ultima vreme nu a dar randament prea bun in timp ce Koln este in crestere in deplasare. Gazdele de azi au balanta pozitiva in meciurile directe de pe tern propriu cu Koln.

Augsburg v FC Koln, este ultimul joc al zilei de Duminica din Bundesliga se joaca de la 19:00 pe WWK Arena din Augsburg si ambele echipe au nevoie de puncte pentru ca au ajuns in zona plutitoare a clasamentului. Augsburg e pe 13 iar Koln o pozitie mai sus, cu o diferenta de 3 puncte intre ele.Augsburg a reusit o victorie in ultimele 5 runde in deplasare la Schalke, mai au 3 infrangeri si un egal cu ultima clasata Paderborn, dar cu care am vazut ca nu e de gluma dupa ce au reusit un egal si la Leipzig in aceasta etapa. Acasa Augsburg are 5 victorii, 4 egaluri si 5 infrangeri dintre care 2 in ultimele 5 jocuri, cand au mai obtinut si 2 remizae dar si o victorie cu Werder. Analizand meciurile de acasa ale celor de la Augsburg am observat ca nu au stabilitate din 5 jocuri in care au condus la pauza doar in 2 si-au asigurat si victoria, unul s-a terminat la egalitate si pe unul l-au pierdut. Iar atunci cand au fost condusi la pauza au pierdut si la final. In 6 meciuri cand a fost egal la pauza 3 au fost pierdute pana la final 1 s-a terminat tot egal si unul l-au castigat, lucru care arata ca Augsburg primeste multe goluri mai ales in repriza secunda.

Koln in deplasare din 15 partide in 8 a condus la pauza ceea ce e foarte bine, 5 le-a si castigat unul s-a terminat la egalitate si 2 le-a pierdut. Koln a scos 13 puncte din deplasare are 4 victorii un egal si 9 infrangeri, 2 victorii venind in ultimele 5 deplasari, ceea ce arata ca echipa nu sta rau deloc in deplasare. In victorii FC Koln a inceput ca din tun conducand atat la pauza cat si la final, iar in infrangeri golurile celor de la Koln au venit in a doua repriza.

Augsburg v FC Koln, meciuri directe si pont


Avand in vedere ca ne asteapta un meci echilibrat ne asteptam ca majoritatea evenimentelor si fazelor importante sa se intample in faza a doua. Augsburg este neinvinsa in meciurile cu Koln in ultimele 6 dispute directe dar a primat echilibrul avand 2 victorii la limita ale bavarezilor si 4 egaluri 2 fara gol si 2 terminate 1-1. Acasa Augsburg are 4 victorii si 2egaluri in meciurile cu Koln, iar tapii nu au marcat decat in 2 din aceste partide cate un gol. Astazi mizam ca tapii o sa marcheze mai multe goluri in repriza a doua.

Pronostic: Koln cele mai multe goluri in repriza a doua - cota 2.45

Augsburg v FC Koln, pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Baumbet


La Baumbet ai pariuri gratuite saptamanale, dublarea primei depuneri daca deschizi cont nou si mai nou megacote, una e chiar pe acest meci, daca crezi ca Augsburg marcheaza prima beneficiezi de cota 2.10 mult mai mare decat cota de piata reala. Asadar daca vrei sa pariezi opnline noi iti facem recomandarea sa alegi Baumbet.

Augsburg v FC Koln, pariaza online si ai parte de pana la 500 la dublarea primei depuneri si mega cote la pariuri - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IUNIE:
Pariuri propuse: 8
Pariuri castigate:0
Pariuri pierdute: 5
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #83

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %