O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Sturm Graz v Salzburg pontul zilei din Tipico Bundesliga, cota 2.35

Sturm Graz v Salzburg pontul zilei din Tipico Bundesliga, cota 2.35
Sturm Graz a prins cu greu grupa campioanelor in Austria, e pe ultimul loc nu emite pretentii prea mari dar acum vrea sa isi spele oanoarea cu un rezultat bun in fata liderului Salzburg, sa vedem daca si reusesc. Avem entru acest joc o analiza detaliata si un pont cu cota buna.

Pe Stadion Merkur-Arena din Graz se joaca de la ora 21:30 fara spectatori, meciul dintre Strum Graz si Salzburg respectiv ultima clasata din play-off si prima clasata. Strum vine dupa 3 infrangeri consecutive in timp ce Salzburg are 3 victorii consecutive

.

Strum Graz nu a fost deloc o echipa constanta in ultimele 20 meciuri oficiale avand 2 victorii, 2 egaluri si 6 infrangeri. Echipa a prin play-offul datorita rezultatelor bune obtinute in prima parte a campionatului. In aceste 10 meciuri au suferit destul de mult in aparare unde au avut probleme grave dar asta si datorita accidentarilor. Acum echipa nu mai are accidentati pe lista si spera sa isi revina dupa 3 infrangeri consecutive, chiar daca adversarul e unul cu 2 clase peste. Acasa Graz numara 3 victorii in 10 partide oficiale, 5 infrangeri si 3 egaluri. Cu exceptia a doua meciuri in care au luat si bataie au marcat in celealalte 8 iar media de goluri in meciurile de acasa pentru Strum este de 2.7 ultimele 3 jocuri toate avand peste goluri.

Salzburg e echipa care domina Bundesliga austriaca de fotbal in ultima vreme, cumpara ieftin, au o echipa foarte buna de scouteri si vinde foarte scump. Salzburg a inceput sa impuna respect si in Europa fiind o echipa greu de batut si chiar daca inainte de intrarea in play-off au avut ceva probleme si rezultate incomode, totusi odata cu inceperea grupei campioanelor numaram 2 victorii consecutive. Salzburg a intalnit pe Strum in urma cu 3 etape pe teren propriu atunci a fost 2-0 pentru gazde si mergem pe acceasi medie de goluri si in deplasare pentru ca ne asteptam la o reactie buna a celor de la Graz pe teren propriu.

Sturm Graz v Salzburg, meciuri directe si pont


In ultimele 5 partide intre cele doua numaram 3 victorii Salzburg si 2 egaluri, dintre care 1 cu goluri si un 0-0. Media de goluri intre cele doua este de 3 si dealtfel pe acest lucru mizam si in agelegerea pontului pentru acest joc. Acasa Strum are 3 infrangeri cu Salzburg si 2 egaluri, dar a marcat in 4 din ultimele 5 jocuri cu ei o varaianta de pariu ar fi ambele marcheaza dar pe noi ne atrage cota de la multigoluri.

Pronostic: se marcheaza 2-3 goluri in meci- cota 2.35

Sturm Graz v Salzburg, pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet


La Netbet aveti parte de cota prezentata mai sus, cea mai buna de pe piata pentru tipul respectiv de pariu si aveti pariu gratis de pana la 500 ron la primul pariu plasat online.

Sturm Graz v Salzburg, pariaza online si ai parte de pana la 500 in pariu gratuit i - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IUNIE:
Pariuri propuse: 9
Pariuri castigate:2
Pariuri pierdute: 6
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #84

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %